Hoe maak je een pc bij Full Memory Run

het geheugen van een PC sterk van invloed op de prestaties van de PC's, dus het hebben van uw PC ingesteld op volledige, optimale geheugen is de sleutel tot een optimaal presterende PC. Een pc wordt geleverd met vooraf ingestelde fabrikant opgegeven geheugen instellingen, die vaak de aanbevolen instellingen. Echter, als u vaak werkt met memory-zware programma's en ervaren trage prestaties van de pc, is het aanvaardbaar om uw instellingen aan te passen. U kunt uw pc op volledige geheugen gemakkelijk gerund door het aanpassen van uw prestaties van de pc-opties.

instructies

1 Open het menu "Start" en ga dan naar en klik met de rechtermuisknop op "My Computer"; selecteer "Eigenschappen" uit het drop-down menu dat bij de rechter muisknop op lijkt "My Computer."

2 Selecteer het tabblad 'Geavanceerd' en vervolgens op 'Instellingen' vermeld onder de "performance" rubriek.

3 Klik op de "Advanced" tab binnen het venster "Instellingen voor prestaties", en klik vervolgens op "Change" vermeld onder de "Virtueel geheugen" rubriek.

4 Selecteer de "Custom" optie om uw eigen geheugen opgeven. Om een ​​PC op volle optimale geheugen, vermenigvuldig je RAM-capaciteit met 1,5 te bepalen wat uw minimale waarde zou moeten zijn, en vermenigvuldig dat getal met 3 om te bepalen wat uw maximale waarde zou moeten zijn. Input die waarden in de minimale en maximale tekstvakken.

5 Klik op "Set" en vervolgens op "OK" alvorens in te stemmen om uw pc opnieuw op als daarom wordt gevraagd door de pop-up venster de computer opnieuw op te starten.

Hints

  • Noteer uw RAM-capaciteit in stap 1 door het lezen hoeveel RAM-geheugen uw PC, die is gelegen aan de voorkant van het venster "Eigenschappen".
  • geef nooit meer geheugen in uw maximale waarde heeft dan uw pc eigenlijk, want dit kan sterk pc-prestaties belemmeren.