Hoe kan ik meerdere Twitter accounts te beheren

Twitter is een ongelooflijk krachtige social networking tool die real-time gesprekken mogelijk maakt met een breed publiek. Veel mensen vinden dat het creëren van aparte Twitter identiteiten is de beste manier om het bereik van de verschillende gesprekken die kan worden gehouden met behulp van Twitter te beheren. Bijvoorbeeld, is het nuttig om verschillende Twitter accounts voor persoonlijk en zakelijk gebruik hebben. Als u meerdere websites te exploiteren, het uitlijnen van aangepaste Twitter-accounts met een ieder is een geweldige manier om uit te reiken aan gebruikers. Het beheer van al deze verschillende Twitter accounts via de standaard Twitter-interface is moeilijk, dus is het goed idee om alternatieven te verkennen.

instructies

Hoe kan ik meerdere Twitter accounts met Brizzly Beheer

1 Maak een account aan op brizzly.com.

2 Login en voeg uw Twitter-accounts door te klikken op "Add a Twitter Account 'in de rechter zijbalk.

3 Bericht uit verschillende Twitter accounts door te klikken op het overeenkomstige Twitter avatar aan de bovenkant van het scherm. Je kunt wel slechts één account tegelijk.

Hoe kan ik meerdere Twitter accounts met TweetDeck Beheer

4 Download en installeer Adobe Air.

5 Installeer TweetDeck door naar tweetdeck.com en vervolgens te klikken op "Install Now."

6 Lanceer TweetDeck en volg de aanwijzingen op het scherm om meerdere TweetDeck accounts toe te voegen.

7 Bericht uit verschillende Twitter accounts door het selecteren van de Twitter-gebruikers-ID van de bovenkant van het scherm. Je kunt wel update van meerdere accounts tegelijk met behulp van TweetDeck.

Hoe kan ik meerdere Twitter accounts met Seesmic Beheer

8 Download en installeer Adobe Air.

9 Installeer Seesmic door naar seesmic.com en te klikken op "Install Now."

10 Lanceer Seesmic en volg de aanwijzingen op het scherm om meerdere TweetDeck accounts toe te voegen.

11 Bericht uit verschillende Twitter accounts door het selecteren van de Twitter-gebruikers-ID van de bovenkant van het scherm. Je kunt wel update van meerdere accounts tegelijk met behulp van Seesmic.

Hoe kan ik meerdere Twitter accounts met Firefox Beheer

12 Installeer Firefox.

13 Voeg de Echofon (voorheen bekend als TwitterFox) naar Firefox door naar https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addons/versions/5081 en te klikken op "aan Firefox Toevoegen" en opnieuw op te starten.

14 Voeg Twitter accounts door rechts te klikken op de statusbalk vermelding in de rechterbenedenhoek en selecteer "Account toevoegen."

15 Bericht uit verschillende Twitter accounts door te klikken op de statusbalk icoon. Je kunt wel slechts één account tegelijk.