Error Code 39 in Windows XP

Error Code 39 in Windows XP


Windows XP kan foutcode 39 genereren wanneer het proberen om toegang te krijgen tot een CD in de CD-ROM drive. Deze fout kan ook optreden bij het aanbrengen van wijzigingen in het branden van cd's software, zoals het bijwerken of het upgraden van de software.

Oorzaken

Error code 39 wordt gegenereerd wanneer de computer het stuurprogramma voor de cd-rom of cd-brander niet kan laden. Het kan ook optreden wanneer het stuurprogramma voor de cd-rom of cd-brander beschadigd is geworden.

Oplossingen

Gebruikers kunnen verwijderen en vervolgens het stuurprogramma opnieuw te installeren door het verwijderen en opnieuw installeren van het apparaat. Alternatieve opties zijn om het stuurprogramma te verwijderen en dan vertellen Windows XP op "Zoeken naar gewijzigde apparaten"; Installeer het nieuwe stuurprogramma van het internet; of handmatig het stuurprogramma te verwijderen en selecteer een vervangende chauffeur van de website van de cd-rom of cd-brander fabrikant.

advanced Solutions

Als het verwijderen en opnieuw installeren van de driver niet werkt, kan het nodig zijn om het register vermelding voor het apparaat te corrigeren door het selecteren van het register vermelding voor het apparaat en te verwijderen. Echter, je moet beheerdersrechten op de computer om dit te doen.