Hoe kan ik cd's branden met PowerISO

Hoe kan ik cd's branden met PowerISO


PowerISO is een full-featured management programma voor optische schijven, zoals cd's en dvd's. Met PowerISO, is het mogelijk om het beeld van een schijf CD-kopieën te branden op beschrijfbare media, een kopie van een fysieke schijf te maken en monteren op virtuele drives. Als u PowerISO hebt gekocht of had opgenomen met een nieuwe computer, kan je je afvragen hoe je aan de slag met het. Gebruik PowerISO op een cd te branden van bestanden op uw computer of met behulp van een kopie van een schijf in de ISO-formaat.

instructies

1 Plaats uw computer met een lege cd, dan start PowerISO vanaf uw bureaublad of het menu Start. PowerISO begint afbeelding een lege schijf met een, voor u klaar om bestanden toe te voegen.

2 bestanden aan de compilatie door ze vanuit een ander venster van Windows Verkenner te slepen in de open ruimte aan de rechterkant van het venster PowerISO. Als u bestanden toe te voegen, een percentage bar aan de onderkant van het venster laat zien hoe groot uw compilatie is, en hoeveel ruimte er nog op de schijf die is geplaatst. Als u het branden van een schijf van een ISO-image-bestand, deze stap overslaan.

3 Klik op de knop "Burn" aan de bovenkant van het scherm wanneer u klaar bent om uw cd te branden zijn. Een nieuw venster wordt geopend.

4 Selecteer het keuzerondje "Image File" als je het branden van een cd van een ISO image. Klik op de knop "...", blader naar de locatie van het ISO-bestand en dubbelklik erop. Als u een nieuwe disc compilatie van de grond af gemaakt, selecteert u het keuzerondje "Current Compilation."

5 Zorg ervoor dat de drop-down menu naast "Burning Drive" toont uw cd-brander, en dat de drop-down menu naast "Burning Speed" de snelheid die u wilt om de schijf op te branden toont.

6 Klik op de knop "Burn" aan de onderkant van het venster om de schijf te maken.