Hoe kan ik de schijf te vervangen in een Western Digital My Book

Het openstellen van een Western Digital My Book externe harde schijf behuizing om de schijf te vervangen vereist een beetje finesse, maar kan worden bereikt met een paar gemeenschappelijke instrumenten direct beschikbaar in zowat elk huishouden. Er is een klein verschil in de demontage procedures op basis van de versie die je hebt, maar er is een eenvoudige methode voor het identificeren van welk model u werkt.

instructies

1 Identificeer uw WD My Book-versie door het plaatsen van het apparaat, zodat de kant met de koelopeningen en de afgeronde hoeken is aan de rechterkant met de WD-logo naar u toe. Als er een depressie in de rechter bovenhoek met een sticker of verf die een schroef, heb je de eerdere versie. Anders, bevestigen dat u de latere versie van het lokaliseren van de twee rubberen voetjes aan de onderkant van het apparaat.

2 Verwijder de sticker of verf van de vroegere stijl unit en verwijder vervolgens de zaak schroef die is verborgen door de sticker. Met de latere-stijl apparaat, draai de unit en verwijder de twee rubberen voetjes die zich in de buurt van het front, niet-geventileerde, kant van de zaak naar de retentie geval schroeven te verwijderen.

3 Draai het apparaat zodat de bovenkant, met de ventilatieopeningen, wordt u geconfronteerd. In deze oriƫntatie, ongeveer een duim van de linker rand, twee van de ventilatiesleuven worden gebruikt door een retentie clip om de zaak vast te zetten. Duw de twee retentie clip tabs naar beneden met een kleine platte schroevendraaier, voorzichtig om niet de clip mechanisme te breken. Plaats een houten tandenstoker, of iets dergelijks, om de clips van re-zitplaatsen zich in de sleuven te houden. Inverteer de zaak en en herhaal de werkwijze voor de twee clips die aan de onderkant van de zaak. De dekking van het geval zal nu glijden de basis.

4 Verwijder de vier schroeven waarmee het aandrijfsamenstel vasthouden aan de basis, en de schroeven waarmee de metalen beschermkap stand te houden op de printplaat. Vervolgens neemt u van de printplaat door naar voren te schuiven en op te tillen het weg. Voor eerdere modellen, verwijder de folie tape dat de schijf-interface verbindingen voordat het nemen van deze verbindingen omvat.

5 Monteer het apparaat door het schuiven van de harde schijf in de basis, het bijhouden van de connector einde opgeheven. Breng de kracht / data connector om de drive en vervang de folie, als het apparaat zo werd verstrekt. Bevestig de LED-unit. Bevestig de rit naar de basis met behulp van de aandrijving schroeven. Schuif het deksel over de basiseenheid.

Hints

  • Schuiven van de zaak uit de basis kan een behoorlijke hoeveelheid inspanning vergen.
  • Het openen van de zaak Western Digital My Book vervalt de garantie.