Hoe maak je een foto ziet eruit als een cartoon

een cartoon imago van uw persoonlijke foto creëren kunt u een unieke decoratie voor uw huis of kantoor te creëren. Websites, waaronder Pho.to, IntoCartoon en BeFunky kunt u een foto van uw computer over te nemen en het imago van een cartoon te maken om af te drukken of op te slaan op uw harde schijf. De vergoeding voor toegang tot deze diensten verschilt per locatie.

instructies

Foto

1 Navigeer naar de Pho.to website en klik op "Cartoons & Gezicht Fun."

2 Klik op "From Disk" en vervolgens op "Browse" om de foto die u wilt uploaden van je foto bestanden te selecteren. Klik op "BGColor" aan de onderkant rechts van het vak uploaden naar de achtergrondkleur van uw foto te selecteren. U kunt de foto bijsnijden door te klikken op de dozen en verplaatsen omhoog, omlaag, links of rechts.

3 Klik op "BGColor" aan de onderkant rechts van het vak uploaden naar de achtergrondkleur van uw foto te selecteren. U kunt de foto bijsnijden door te klikken op de dozen en verplaatsen omhoog, omlaag, links of rechts.

IntoCartoon

4 Navigeer naar de IntoCartoon website en klik op "Download" om de gratis proefperiode of "Purchase" om een ​​licentie te kopen. De proefversie plaatst IntoCartoon over elke foto gemaakt op de site. Met ingang van juni 2011 heeft de licentie voor IntoCartoon is $ 29,95. Voer uw betaalgegevens nodig om uw aankoop te voltooien. Volg de stappen van de installatiewizard om de juiste installatie te verzekeren.

5 Open de IntoCartoon software op uw computer en klik op "File" en vervolgens "uploaden." Selecteer de foto die u wilt gebruiken en klik op 'Upload'.

6 Klik op "Cartoon" en vervolgens op "IntoCartoon." Selecteer de details, duisternis en gladheid met behulp van de schuifregelaars in het tabblad 'Sketch'. Klik op de "Coloring Step 1", "Coloring Step 2" en "Het kleuren Stap 3" tabs om de kleuren aan te passen imago van uw cartoon in.

7 Klik op "OK" om uw afbeelding te uploaden. U kunt ook op "Save" om het beeld op te slaan op uw computer.

BeFunky

8 Navigeer naar de BeFunky website en klik op "Aan de slag."

9 Klik op 'Upload Foto "en klik op" Artsy effecten "om uw afbeelding te zetten in een cartoon.

10 Klik op "Cartoonizer" en klik op de cartoon optie die u wilt gebruiken. De gratis software laat alleen toegang tot twee cartoon opties. U moet een licentie kopen om toegang te krijgen tot de extra drie cartoon opties. Met ingang van juni 2011, abonnementen beginnen bij $ 2 per maand.

11 Klik op de schuifbalk om de kwaliteit van uw beeld aan te passen en klik op "Apply" om uw wijzigingen op te slaan.

12 Klik op 'Opslaan' om de afbeelding op te slaan op uw computer, op uw BeFunky bibliotheek, aan FaceBook of Twitter. U moet zich aanmelden bij uw account om het beeld op BeFunky slaan.