Wat is MS Excel 5.0 Dialog?

Wat is MS Excel 5.0 Dialog?


In Excel 5.0 en Excel 95, werden dialoogbladen gebruikt om aangepaste dialoogvensters en formulieren te creëren. Deze zijn vervangen door de gebruiker vormen, die via het zijn gemaakt "tab Developer," maar zijn voor gebruik in latere versies van Excel beschikbaar zijn vertrokken.

Dialog Sheet

Een dialoog blad is een raster tekenblad dat knoppen, tekstvakken en berichten ingevoerd kan worden gebruikt om formulieren om de toegang en de gegevens te controleren maken kan hebben. Ze werden vaak gebruikt om het wachtwoord te log op de dozen te creëren om toegang te controleren, of om data entry formulieren om de informatie in een spreadsheet gezet onder controle te creëren.

Het openen van een MS Excel 5.0 Dialog Sheet

Om een ​​dialoogvenster blad in latere versies van Excel klik met de rechtermuisknop op een tab spreadsheet openen, klikt u op selecteren en dubbelklik op het MS Excel 5.0 Dialog icoon. De Excel 95 en 5,0 Dialog Sheet wordt automatisch geopend.

Gebruikers Formulieren en Dialog Sheets

Microsoft Excel 97 introduceerde gebruiker vormen, die veel meer functionaliteit bieden en worden algemeen beschouwd als zijnde gemakkelijker te gebruiken dan dialoogbladen. Gebruikers vormen mogelijk ook knoppen, radialen en tekstvakken in dezelfde "grid" stijl achtergrond in te voegen, en zijn toegankelijk via de Visual Basic Editor.