Hoe het opzetten van Outlook e-mail sturen op San Antonio Road Runner

Hoe het opzetten van Outlook e-mail sturen op San Antonio Road Runner


San Antonio, Texas bewoners hebben verschillende Internet providers om uit te kiezen, met inbegrip van Time Warner. Het bedrijf werkt met de "Road Runner" Internet service. een van de kenmerken van de Road Runner internet is dat u een e-mail account. U kunt Microsoft Outlook configureren voor het verzenden en ontvangen van e-mail met uw Road Runner account. Onder andere instellingen, moet u Road Runner's 'inkomende' en 'uitgaande' mailserver adressen in te voeren. U moet de instellingen goed geconfigureerd met succes aan te sluiten op uw account.

instructies

1 Open Outlook door te klikken op "Start", "Alle programma's" en "Outlook."

2 Klik op "File" en "Account toevoegen" onder "Account Information."

3 Vul uw e-mailadres in en klik op 'Volgende'. Outlook zal automatisch proberen om uw account te configureren. Als het niet lukt, klikt u op "Next" om uw account handmatig configureren.

4 Klik op 'handmatig configureren Server-instellingen. " Voer uw naam, emai laddress en server informatie in het venster dat verschijnt. De inkomende naam van de server is "pop-server.satx.rr.com" en de uitgaande server adres "smtp-server.satx.rr.com."

5 Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in het daarvoor bestemde veld. Klik op 'Vraag om aanmelden met beveiligd-wachtwoordverificatie ".

6 Klik op "Meer instellingen" en voer "110" voor de "binnenkomende" en "uitgaande" server poortnummers. Klik op 'OK'.

7 Klik op "Next" en "Finish" om de configuratie van uw account te voltooien.