Opnemen Uw Stem op een Mac

Opnemen Uw Stem op een Mac


Audio-opname was ooit een complex proces waarbij een grote hoeveelheid dure apparatuur en een hoog niveau van deskundigheid. Gelukkig is een audio-opname en mixen programma genaamd GarageBand nu opgenomen bij elke kopie van het Mac OS X-besturingssysteem, zodat u gemakkelijk een audiobericht maken of een podcast op te nemen. Met behulp van GarageBand, kunt u uw stem opnemen via de ingebouwde microfoon in een paar simpele stappen.

instructies

1 Open GarageBand. Selecteer "Bestand> Nieuw" en vervolgens op "Create a New Podcast" naar een nieuw audio bestand te maken. Noem het nieuwe bestand en klik op "Create."

2 In het venster Tracks, selecteert u de "Female Voice" track of de "Voice Male" spoor. Praat in de microfoon en controleer dat je stem wordt weerspiegeld door de niveaus in de kolom "Monitor".

3 Klik op "Record" wanneer u klaar bent om de opname te starten zijn. De opnameknop is onder het raam spoor en heeft een grote rode cirkel op. Klik nogmaals op de "Record" knop om de opname te stoppen.

4 Druk op "spatiebalk" om terug te keren naar het begin van uw opname. Klik op "Play" om de opname te horen. Wilt u uw stem opnieuw op te nemen, klikt u op "spatiebalk" en herhaal stap 3.

5 Klik op 'Delen> Exporteren naar schijf "als u klaar bent met opnemen. Selecteer MP3-codering en kies een naam en locatie voor het bestand. Klik op 'Opslaan'.