Hoe maak je een aangepaste Logon Message in Vista Maak

Een genot van het werken met Windows Vista is de toepassing van net iets meer maatwerk dan Microsoft zou willen toestaan, met inbegrip van uw eigen aangepaste logon bericht. In een kantoor situatie, kon je een groet, beleid of kennisgeving veiligheid te geven. Thuis kun je pronken met je sprankelend wit of geven een korte manifest, wetende dat elke gebruiker zal moeten instemmen met uw "termen" om in te loggen.

instructies

1 Log in met een beheerdersaccount.

2 Een herstelpunt maken. Wijzigen van het register draagt ​​een risico; het herstelpunt zorgt ervoor dat u een back-up in het geval er iets misgaat. Open het Configuratiescherm> Systeem en onderhoud> Systeem. In het linkerdeelvenster, klik op "System Protection". In het dialoogvenster, onder het tabblad "System Protection", vul de vakjes voor de stations die u wilt beveiligen, met inbegrip van uw primaire harde schijf en alle partities. Klik op Toepassen> Maken. Typ een naam voor het herstelpunt en klik op "Create."

3 Open de Register-editor. Klik op "Start." Type "regedit" in het zoekvak. Klik op \ "Regedit.exe."

4 In de boom aan de linkerkant, vinden "HKEY_LOCAL_MACHINE."

HKEY_LOCAL_MACHINE is een van de vijf wortel sleutels in het register. Wanneer u dubbelklikt op het, zal een lijst met subsleutels openstellen.

5 Ga naar "HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows NT \ Current Version \ Winlogon" door te dubbelklikken op elke subsleutel.

6 In het venster aan de rechterkant, op zoek naar "LegalNoticeCaption" en "LegalNoticeText." Als deze waarden niet worden weergegeven, maken hen. Klik met de rechtermuisknop ergens op het rechterpaneel. Selecteer "Nieuw." Choose "String Value." Een blanco registervermelding zal verschijnen. Hernoem het "LegalNoticeCaption." Herhaal dit proces naar een andere reeks waarde met de naam te maken "LegalNoticeText."

7 Dubbelklik op "LegalNoticeCaption."

8 In het dialoogvenster Tekenreeks bewerken onder Waardegegevens, typ een titel voor uw aanmelding bericht. Bijvoorbeeld, kon u "Voorwaarden", "ABC Company gebruik" of "Now Hear This!" Klik op "OK". Dubbelklik op "LegalNoticeText."

9 In het dialoogvenster Tekenreeks bewerken onder Waardegegevens, typt u het bericht dat u wilt verschijnen onder de titel. U kunt maximaal 16.383 tekens. Klik op 'OK'.

10 Start de computer opnieuw om de wijzigingen door te voeren.

Hints

  • Het wijzigen van uw register kan leiden tot falen van het systeem, dus zorgvuldig te werk en zorg ervoor dat u in de juiste registersleutels voordat u wijzigingen aanbrengt.