Hoe kom ik in aanmerking voor een EDU Domain Name?

Bezitters van een EDU domeinnaam en website genieten van het voordeel van de grote geloofwaardigheid die wordt geleverd met die EDE merk. EDUCAUSE is het domein registrar die de domeinen registreert. Het moet het beleid van het ministerie van Handel te volgen bij het verstrekken van de namen. Onderwijsinstellingen moeten concrete stappen te komen voor een EDU domeinnaam te volgen. Ze kunnen dan toetreden tot de selecte groep van instellingen met het voorrecht van het bezitten van een website met een EDU domein.

instructies

1 Kwalificeren als een postsecondary instelling. Controleer staatswet aan de vereisten voor het registreren van een postsecondary instelling te bepalen. Zelfs openbare middelbare scholen niet voldoen aan de vereisten voor een EDU domein. Buitenlandse universiteiten of instellingen voor hoger onderwijs moeten nemen of krijgen andere officiële erkenning van een Amerikaanse federale staat of overheidsinstelling. Instellingen buiten de Verenigde Staten die op grond van deze regeling in aanmerking kunnen contact opnemen met EDUCAUSE op [email protected]

2 Ontvang een commissie of een andere overheid erkend als in aanmerking komen als een systeem of stadsdeelkantoor. Het kantoor moet officiële toestemming van de overheid te beheren of te regeren andere onderwijsinstellingen hebben. Elke instelling die onder het beheer van het kantoor valt, moet ook accreditatie ontvangen en in aanmerking komen voor EDU domeinregistratie. Verzend de speciale applicatie voor het systeem en de districtskantoren om toestemming voor een EDU domeinnaam aanvragen ontvangen.

3 De vereisten voor institutionele accreditatie. EDUCAUSE vereist erkenning door een accreditatie-agentschap erkend door het Ministerie van Onderwijs. Raadpleeg de officiële lijst van accreditatieorganisaties op het ministerie van Onderwijs website. EDUCAUSE accepteert accreditatie van de nationale, regionale en gespecialiseerde accrediteren lichamen. EDUCAUSE accepteert ook een aantal state accreditatie-instanties.

4 Bezoek de individuele websites van de agentschappen te leren over hun accreditatie in aanmerking te komen. Bepaal welke instanties de instelling kunnen accrediteren. Regionale instanties kunnen accreditatie te leveren alleen voor dat de regionale omgeving. De vereisten en stappen ondernemen om zich te kwalificeren voor accreditatie.

5 Verzamel de vereiste documentatie dat institutionele status en erkenning toont. Zoek de gewenste domeinnaam en voltooi het registratieproces. Alle documentatie zoals gevraagd.

Hints

  • Ontvang accreditatie van de onderwijsinstelling als geheel. Accreditatie van de afzonderlijke programma's binnen de instelling is niet voldoende om in aanmerking voor een EDU domein.
  • Laat nooit de domeinnaam vervalt zodra de instellingen een domein. Een andere instelling kan in komen en de naam te registreren na de vervaldatum.