Top Drupal Modules

Drupal is een open-source content management systeem, wat betekent dat de broncode is vrijgegeven voor het publiek, waardoor het gemakkelijk voor ontwikkelaars om de functionaliteit uit te breiden en op te bouwen add-ons, zoals modules en thema's. Er zijn duizenden Drupal modules in de officiële repository. De volgende modules zijn enkele van de meest frequent geïnstalleerd, en zijn allemaal compatibel met de nieuwste versie, Drupal 7.

Uitzichten

Bekeken is een modificatie module voor Drupal, waarmee u aangepaste inhoud weergaven maken in veel gebieden van uw site. Het werkt van de Drupal-kern, de uitbreiding van veel van de functies van de basis naar de standaardinstellingen overschrijven. U kunt Views gebruiken voor het maken en ontwerpen van een aangepaste voorpagina lay-out, evenals aangepaste archief en gebruikersprofiel pagina's. Bekeken is afhankelijk van de Chaos Tools Suite.

Pathauto

Pathauto stelt automatisch een gebruiksvriendelijke URL voor nodes, in plaats van met behulp van Drupal-nummer-gebaseerd systeem of dat gebruikers een aangepaste URL-pad handmatig invoeren voor elke node. De basis-formaat zorgt voor de URL op basis van het knooppunt titel, maar u kunt een aangepaste formule Pathauto het configuratiemenu te creëren.

Global Redirect

Global Redirect kan voorkomen dat duplicate knooppunt content van meerdere URL's die naar dezelfde pagina wordt weergegeven op uw site en in de zoekmachine resultaten. Global Redirect stelt een primaire URL voor een knooppunt als er meerdere degenen bestaan. Dit werkt het best wanneer een knooppunt alias, zoals één die door Pathauto.

WYSIWYG

WYSIWYG staat voor "Wat u ziet is wat je krijgt." Dit is een term voor een visuele teksteditor die Drupal's plain standaard tekst editor vervangt. De WYSIWYG module kunt u een aangepaste visuele tekstverwerker te installeren, zodat u de editor knoppen zult moeten gemakkelijk vet, cursief en onderstrepen tekst, evenals links toe te voegen. U kunt deze module met aangepaste afbeelding inbrengen knoppen, dus je hoeft niet naar de URL van een afbeelding handmatig in te voeren om het te verankeren.

Backup and Migrate

Backup and Migrate is dé oplossing voor Drupal sitebeheerders zoek inhoud van om regelmatig back-up van hun site. Daarnaast biedt het een interface voor het importeren van geëxporteerde Drupal content. Dit betekent Backup and Migrate is de module te gebruiken als u uw content verhuist naar een nieuwe site, of als u probeert te herstellen van een verlies van gegevens.

XML Sitemap

De XML sitemap module kunt u eenvoudig maken en configureren van een XML sitemap voor te leggen aan zoekmachines. U kunt een aangepaste URL voor de sitemap toe te wijzen en kies welke inhoud gaat in de sitemap. U kunt ook kiezen hoe vaak de sitemap controleert en voegt nieuwe content.

chaos Gereedschap

De Chaos Gereedschap module, vaak aangeduid als C-Tools, is een set van haken en API's. Terwijl de module weinig doet op zijn eigen, het hebben van het geactiveerd is het noodzakelijk om veel bijgedragen Drupal modules te installeren. Een van de module core features kunt u Drupal pagina's eenvoudig beheren via de interface.