Hoe kan ik Achtergronden & Grenzen in Word-documenten gebruiken

Soms kan Microsoft Word een ontmoedigende en verwarrend applicatie. Gebruikers kunnen worden aangevochten door elke nieuwe release als de look, feel en de toegang tot functies verandert. Vaak zal Word-gebruikers willen het uiterlijk van hun stukken aan te passen door middel van het toevoegen van achtergronden en grenzen. Het toevoegen van deze grafische elementen kunnen documenten een nog professionelere uitstraling terwijl de nadruk bepaalde informatie.

instructies

pagina-achtergrond

1 Open Word 2007.

2 Klik met de linkermuisknop op het tabblad "Pagina-indeling".

3 Zoek sectie "Pagina-achtergrond".

Watermerk

4 Klik met de linkermuisknop op "Watermerk" op het tabblad "Pagina-indeling".

5 Selecteer een vooraf gemaakte watermerk in de drop-down menu of kies "Custom Watermark."

6 Voor aangepaste watermerken, selecteert u "Foto Watermark" of "Text Watermark." Voor foto's, links klikt u op de "Select Picture" knop en voeg in uw foto. Voor tekst, beslissen over wat tekst die u wilt en hoe het wordt geformatteerd (grootte, kleur, lettertype, de lay-out).

pagina Color

7 Klik met de linkermuisknop op "Pagina Color" op het tabblad "Pagina-indeling".

8 Kies een kleur voor de achtergrond van uw document.

9 Links klikt u op "meer kleuren" om een ​​aangepaste kleur te selecteren.

10 Klik links "Opvuleffecten" voor meer opmaakopties voor je achtergrondkleur.

pagina Borders

11 Klik met de linkermuisknop op "Pagina Borders" op het tabblad "Pagina-indeling".

12 Klik op het tabblad "Randen" de grenzen van toepassing zijn op een paragraaf. Selecteer de instelling, stijl, kleur en breedte van de grens.

13 Klik op het tabblad "Pagina Rand" om de grenzen van toepassing zijn op een bepaald gedeelte van een document of het gehele document. Selecteer de instelling, stijl, kleur en breedte van de grens.

14 Klik op het tabblad "Shading" op de achtergrond kleuren of patronen om een ​​paragraaf (die zowel een stijl en een kleur bevatten) toe te passen.

Hints

  • Als u niet zeker weet wat je wilt, denk aan de knop Ongedaan maken of ctrl + Z kan worden gebruikt. U kunt experimenteren in de wetenschap dat Undo is er als je niet bevalt wat is geselecteerd.
  • Gebruik geen schaduw of achtergrondkleur die is zo donker je niet kunt zien wat er geschreven. Verander je lettertype kleur om de letters te onderscheiden als u een bepaalde schaduw of achtergrondkleur te gebruiken.