Hoe maak je een Mobile Mate SD Memory Card Reader gebruiken

Veel elektronische items vandaag gebruik geheugenkaarten. Digitale camera's, mobiele telefoons en zelfs digitale camcorders gebruiken geheugenkaarten. De SD of San schijf, is de meest voorkomende kaart voor deze apparaten en waarschijnlijk de goedkoopste te kopen. Dit artikel zal uitleggen hoe makkelijk het is om de SD-geheugenkaarten en de SD MobileMate lezer gebruiken om items te brengen van de geheugenkaart naar uw computer, of van uw computer naar de geheugenkaart.

instructies

Hoe maak je een SD-MobileMate geheugenkaartlezer

1 Verzamel alle items die nodig zijn, zoals hierboven aangegeven. U kunt uploaden of foto's en muziek te downloaden vanaf uw mobiele telefoon naar uw computer. U kunt foto's uploaden van digitale camera's en digitale camcorders uit. Zet de computer aan en laat het tijd om alle programma's te laden.

2 Verwijder de geheugenkaart van uw mobiele telefoon of camera en plaats deze in de juiste sleuf in de MobileMate geheugenkaartlezer. Het kan alleen maar één manier worden aangesloten, zodat u een fout maken. Zodra de kaart in de lezer is geplaatst, sluit u de lezer (met de kaart erin) in de USB-poort van de computer. Dit kan ook slechts één manier worden aangebracht.

3 Om te uploaden naar uw computer, opvolgen van de volgende aanwijzingen. Op uw monitor, moet er een venster met de vraag welke maatregelen u zou willen voeren met de nieuwe hardware. Klik op 'Bekijk in een nieuw venster. "Dit zal een nieuw venster waarin u twee mappen. Een folder is de DCIM en de andere is MISC. Klik op de map DCIM. Hierdoor wordt een nieuw venster geopend met een korte naam voor het apparaat waarmee u de geheugenkaart nam uit. Klik op dat apparaat, en uw informatie moeten opduiken in een ander venster.

4 Verwijder de items van de geheugenkaart en plaats ze op uw computer door te wijzen op het item dat u wilt verwijderen en rechts-klikken. Wanneer het menu verschijnt, klik op "move" en vertel het dan waar het item te verplaatsen zodra de nieuwe venster verschijnt.

5 Het plaatsen van muziek op je mobiele telefoon is net zo eenvoudig als het verwijderen van het. Op je computer, zoekt de muziek die je wilt op uw mobiele telefoon te plaatsen. Zorg ervoor dat het in de vorm van een MP3. Plaats uw geheugenkaart in de lezer en plaats de lezer in de USB-poort van uw computer.

6 Uw computer moet dit herkennen als een nieuwe "verwisselbare schijf" en geef het een alfabetische titel, zoals "E", "F", "G", "H" of enzovoort. Nu slepen en neerzetten van de titel van de muziek die je wilt op je mobiele telefoon te plaatsen om de nieuwe "verwisselbare schijf" letter. Uw computer zal automatisch de gegevens van uw computer naar de geheugenkaart.

7 Gewoon verwijderen van de lezer, verwijder uw kaart en plaats de kaart in uw mobiele telefoon. Jullie muziek is voor u klaar om naar te luisteren!

Hints

  • Als u wilt dat uw computer elke keer dat u deze in de USB-poort herkent de kaartlezer, is er een bericht aan de onderkant van het venster dat u kunt klikken om die actie een standaard te maken. Het is een goed idee dat je voorkomt dat u door die stap elke keer.
  • Probeer niet om de geheugenkaart in de kaartlezer. Het kan alleen worden geplaatst op een manier, dus als het niet past, draai de kaart om en probeer het op die manier.
  • Probeer niet om de lezer te dwingen in de USB-poort. Het kan alleen worden geplaatst op een manier, dus als het niet past, draai het om en probeer het op die manier.
  • De auteur van dit artikel is niet een professionele, en is niet verantwoordelijk voor eventuele schade die kan optreden als u de in dit artikel beschreven taken uit te proberen.