Hoe te ontdoen van alle pop-up advertenties

Pop-up advertenties kunnen storend zijn bij het gebruik van het internet. Ondanks dit, adverteerders blijven om ze te gebruiken om ervoor te zorgen dat hun advertenties worden gezien. Uw webbrowser kan deze advertenties blokkeren. Als u pop-up advertenties te blokkeren via uw webbrowser, kunt u alleen de pagina's die u wilt wanneer u surfen op het internet te zien.

instructies

Internet Explorer 8

1 Klik op 'Extra', 'Pop-up Blocker "en" Turn On Pop-up Blocker "om het pop-up blocker in te schakelen.

2 Klik op 'Extra', 'Pop-up Blocker "en" Pop-up Blocker Settings "om de configuratie scherm voor de pop-up blocker te laden.

3 Klik op het drop-down menu naast "Het blokkeren van niveau", en klik op "High". Dit zorgt ervoor dat Internet Explorer om alle pop-ups browser te blokkeren. Merk op dat deze pop-ups die u liever te zien, zoals die van web-based Instant Messengers kunnen omvatten, en dat deze sites moeten als uitzonderingen worden ingevoerd.

4 Klik in het vak 'Adres van de website toestaan ​​", en typ de naam van een website die pop-up advertenties moeten toestaan. Klik op de knop "Add" om de website toe te voegen.

5 Klik op "Sluiten" als u klaar bent. Standaard wordt Internet Explorer een informatiebalk aan de bovenkant van het venster weer te geven wanneer er een pop-up wordt geblokkeerd. Hiermee kunt u het opzetten van een uitzondering voor een pop-up venster dat je moet zien.

Mozilla Firefox

6 Klik op 'Extra' en vervolgens op 'Opties'.

7 Klik op het tabblad "Content" en plaats een vinkje in het vakje "Block pop-up vensters."

8 Klik op de knop "Uitzonderingen".

9 Klik in het vak 'Adres van de website, "en typ de naam van een website die als een uitzondering voor de pop-up blocker moet worden behandeld. Klik op de "Toestaan" knop en klik op 'Sluiten'.

10 Klik op "OK" als u klaar bent. Als er een pop-up wordt geblokkeerd, zal Firefox informatie weer de melding, zodat u een uitzondering te stellen als u een pop-up venster te geven nodig.

Hints

  • De pop-up blocker in Google Chrome is standaard ingeschakeld en kan niet worden uitgeschakeld door vergissing. Het is niet mogelijk om het uit te schakelen zonder gebruik van een command-line optie of het wijzigen van de snelkoppeling gebruikt door Windows om het programma te starten.
  • Veel grote websites, zoals Google, geen pop-up advertenties. Als je ziet meerdere pop-up advertenties als je surfen naar websites die niet normaal hen hebben, kan uw computer worden geïnfecteerd door schadelijke software. Gebruik een spyware scanner, zoals Ad-Aware en Spybot Search & Destroy om uw computer te scannen op kwaadaardige software.