Hoe te Wingdings converteren naar Numbers

Wingdings is een lettertype oorspronkelijk ontwikkeld door Microsoft, dat is samengesteld uit voornamelijk willekeurig kleine afbeeldingen. De meeste lettertypen gebruik maken van de standaard Engels alfabet en cijfers in een verscheidenheid van verschillende stijlen. Wingdings is echter niet een formaat dat is logisch als je niet weet wat elk beeld willekeurig voor staat. Als u een reeks nummers die in Wingdings-formaat, moet u deze omzetten in een lettertype dat is meer herkenbaar.

instructies

1 Klik aan het begin van uw wingdings serie en ingedrukte muisknop de muis te slepen over de serie in om al deze te markeren.

2 Klik met de rechtermuisknop op wat u hebt gemarkeerd. Selecteer 'Kopiƫren'.

3 Open een programma dat Wingdings lettertype kan herkennen, zoals Microsoft Word.

4 Open een nieuw document en klik met de rechtermuisknop in het lege document. Selecteer "Plakken." Uw Wingdings moet worden weergegeven in het Word-document. Markeer deze serie weer.

5 Klik op het menu "Format" aan de bovenkant van Word. Selecteer de optie "Lettertype". Een nieuw venster opent dat is een label met de vermelding "Font", samen met een kleine doos, die moet zeggen: "Wingdings." Er moet een grote vak onder de kleine dat veel meer lettertypeopties daarin heeft zijn. Kies een van hen, zoals "Times New Roman".

6 Klik op "OK" te worden teruggestuurd naar het hoofdscherm, waar uw Wingdings moeten worden teruggebracht naar hun oorspronkelijke nummers.

Hints

  • De Wingdings draaien alleen als nummers, als ze oorspronkelijk als nummers werden geschreven.