De juiste syntaxis voor de opdracht ping

De juiste syntaxis voor de opdracht ping


Het commando "ping" wordt vaak gebruikt door het netwerk technici tijdens een implementatie netwerk of tijdens het oplossen van een bestaand netwerk. De opdracht wordt meestal gebruikt met alleen de hostnaam doel, maar er zijn een aantal opties die helpen om de opdracht "ping" aan te passen aan specifieke problemen in het netwerk pad naar de doelhost op te lossen. Een aantal van deze opties worden vaker gebruikt dan anderen, en je kunt meer dan een optie op een bepaalde opdracht te geven.

Basic Ping Command

De gedefinieerde opmaak van de volledige ping commando is als volgt:

ping [-t] [a] [-n count] [-l size] [-f] [-i TTL] [-v TOS] [-r tel] [-s tel] [[j gastheer-lijst ] |

[-k host-list]] [-w timeout] target_name

De basis commando "ping" bestaat uit de opdracht en de beoogde gastheer, die door "TARGET_NAME" hierboven. Een fundamentele opdracht om ping www.somesite.com zou zijn "ping www.somesite.com." De "ping" commando standaard vier ping verzoeken aan het doel met een 32-byte pakket grootte. Dit is voldoende voor de meeste situaties waarbij de opdracht "ping".

Tellen Pings

De "-t" en "-n count" opties geven u de flexibiliteit om ofwel ping altijd of ping "count" tijden, respectievelijk. De optie "-t" zal pingen totdat u deze stopt met het commando "Control-C", terwijl de "-n" commando zal alleen ping voor het opgegeven aantal keren. Het commando "ping -n 50 somesite.com" vertelt "ping" tot "somesite.com" 50 keer pingelen.

Het oplossen van Host IP-adressen

De "-a" switch zal het commando "ping" toebrengen aan het IP-adres dat u opgeeft als het doel en terug te keren de hostnaam op te lossen. Dit kan u helpen om zeker te zijn dat u met vermelding van de juiste host, en niet de server een aantal nietsvermoedende ingenieur. Het commando "ping --een 129.10.23.4" vertelt "ping" om de naam van de gastheer terug te keren op 129.10.23.4.

Time-out

De "-w time" switch vertelt het "ping" commando hoe lang te wachten op een reactie in milliseconden. Zo zou een "tijd" van 5000 de opdracht "ping" vertellen om vijf seconden te wachten op een reactie van de beoogde gastheer voor een time-out. Ook de "-I TTL" switch vertelt het commando "ping" hoe lang de aanvraag moet "leven." De standaard is 128 en het maximum is 255. Het commando "ping -w 10000 somesite.com" vertelt "ping" om een ‚Äč‚Äčtime-out na 10 seconden.

packet Size

De "-l lengte" switch vertelt het "ping" commando hoe groot een pakket uit te zenden in het verzoek. De standaard "lengte" is 32 bytes en het maximum is 65.527 bytes. Deze optie wordt vaak gebruikt om de grootte MTU problemen langs de route op te lossen. Het commando "ping -L 1024

somesite.com "vertelt" ping "naar een pakket grootte van 1024 bytes te sturen naar" somesite.com. "