Linksys Wireless B richtingen

Linksys Wireless B richtingen


een draadloos Local Area Network creëren zodat alle computers in een huishouden of klein bedrijf kan verbinding maken met het internet en gegevens delen is relatief eenvoudig. Een Linksys Wireless B modem kan het netwerk signaal tot 300 voet vanaf de router en de computers met interne of externe Wireless B netwerkadapters staat zal zijn om verbinding te maken met dit netwerk zonder het gedoe van een bekabeld netwerk. De eerste installatie zal een extra Ethernet-kabel nodig.

instructies

Opstelling

1 Sluit uw draadloze router B om uw Internet-modem met een Ethernet-kabel, terwijl beide apparaten zijn uitgeschakeld. De Ethernet-kabel past in een poort met het label internet, WAN of WLAN op de draadloze router.

2 Steek de stekker in en macht op je internetmodem.

3 Steek de stekker in en macht op uw draadloze router B na uw modem een ​​verbinding heeft vastgesteld; U kunt dit te bepalen door het signaal lampjes op het modem zelf.

4 Sluit het ene uiteinde van een Ethernet-kabel aan op een poort van de router en het andere uiteinde op een Ethernet-poort van uw computer.

5 Open de volgende pagina van een webbrowser op een computer met een interne draadloze kaart of externe draadloze adapter die compatibel is met uw draadloze B router: http://192.168.1.1.

6 Voer het wachtwoord in als daarom wordt gevraagd. De standaard gebruikersnaam en het wachtwoord voor Linksys routers zijn "admin" en "admin".

7 Stel de instellingen, zoals SSID (netwerknaam), of WEP of WPA-sleutel (wachtwoord), indien van toepassing. Klik op "Save Settings", "Apply" of "OK" om uw voorkeuren op te slaan.

8 Verwijder de Ethernet-kabel van uw computer.

Aansluiten

9 Dubbelklik op het pictogram "Network" wanneer uw Windows-computer een draadloos netwerk detecteert.

10 Selecteer uw draadloze netwerk en klik op "Connect".

11 Typ het wachtwoord, indien van toepassing, en klik op "OK."

Hints

  • Sommige draadloze hardware (routers, adapters) zijn compatibel met zowel B en G-technologieën, terwijl anderen zijn alleen compatibel met beide.
  • Gebruik netwerkhardware van dezelfde fabrikant, indien mogelijk, om uw verbinding te maximaliseren.