Hoe Set Up Assistants in Snow Leopard voor Monitor Size

Hoe Set Up Assistants in Snow Leopard voor Monitor Size


Snow Leopard is een besturingssysteem voor Macs, ook wel aangeduid als "10,6 OSX." Een deel van het intuïtieve ontwerp van de Mac-producten is de mogelijkheid om "plug and play" de meeste randapparatuur, waardoor Macs op een compatibele product dat is aangesloten en automatisch het opzetten van de benodigde opmaak en drivers (een apparaat besturen van programma) herkennen. Dit is het geval voor het bevestigen van een nieuwe monitor. Echter, als de computer het beeldscherm niet automatisch aan te passen aan het formaat van de nieuwe monitor passen, kunt u het opzetten van een assistent om dat te doen.

instructies

1 Sluit de monitor aan uw actieve-down Mac. Zodra deze is aangesloten, zet je Mac. Zodra die opstart, kan de monitor formaat automatisch kalibreren, en je zal een prompt op het scherm die het doet is zo te krijgen. Als dit niet gebeurt, kunt u meteen door de pictogrammen op het scherm ziet wordt uitgerekt of disproportioned. Als dit het geval is, ga dan naar stap 2.

2 Open het menu "System Preferences". De eerste plaats om naar dit op dock onderaan het scherm. Het pictogram is een set van tandwielen. Als uw dock niet de Systeemvoorkeuren bevat, klikt u op het icoontje "Apple" op de top-linkerbovenhoek van het scherm en scroll naar beneden om de optie "System Preferences".

3 Klik op het icoon "Displays" op het venster Systeemvoorkeuren. De pagina die opduikt heeft twee optie tabbladen: ". Color" "Display" en Klik op het tabblad "Display".

4 Klik op "Detect Displays." De assistent zal het display automatisch kalibreren vanaf dit punt, zonder de noodzaak voor extra input. Het scherm zal zwart worden gedurende enkele seconden terwijl het kalibreren, dat is volkomen normaal. Als het licht opnieuw zal worden gekalibreerd om de juiste monitor.