Barney & Friends Online spelletjes te spelen

Barney is een geliefde kinderen personage die is verrukt kinderen aangezien hij voor het eerst op de Public Broadcasting System in 1992. werd gebracht In de loop der jaren nieuwe personages en vrienden zijn toegevoegd, maar altijd dezelfde berichten van delen en zorgen te brengen. In de afgelopen jaren, kunnen de kinderen het entertainment van de tv-serie interactieve Barney games gevonden op het PBS-website uit te breiden.

Barney's Clean Up the Park

In Barney's Clean Up the Park spel kunnen de kinderen helpen Barney door te klikken op de prullenbak te slepen in de vuilnisbak te helpen Barney opruimen een rommelig, trash bezaaide park. Niet alleen hebben ze nodig om schoon te maken, maar de spelers moeten ook op de juiste plaats de juiste materialen in de juiste recycling bin, zoals blikjes, plastic en papier. Dit spel leert kinderen over de zorg voor de openbare ruimtes, evenals kritische welke materialen kunnen worden gerecycled en hoe ze moeten worden gescheiden. Afwerken van een level zal uw kind toestaan ​​om de volgende, meer uitdagende niveau om te gaan met nog meer afval op te halen.

Kleuren, vormen en Numbers Matching

Als uw kind nodig heeft om te werken aan een aantal van de fundamentals, zoals kleuren, vormen en aantallen, ga dan naar de Barney website en klik op de kleuren, vormen en getallen Matching spel. In dit spel, de kinderen kijken naar een foto en vervolgens overeenkomen met vormen in de foto met algemeen bekende vormen, zoals een voetbal en een cirkel. Enkele foto's hebben meerdere items dat het kind telt en kiest vervolgens het juiste nummer om de vraag te beantwoorden. Sommige hebben ook kan het kind vragen om de kleuren van het beeld aan te passen aan een reeks van kleuren in het antwoord sleutel. Het is een leuke manier om te werken aan de erkenning en de bijpassende vaardigheden van uw kind.

Imagination Castle

Imagination Castle kunnen kinderen een stock foto van een kasteel te nemen en versieren met verschillende kleuren, vormen en objecten. Het enige wat ze hoeft te doen is om een ​​aantal van de verschillende objecten onder het kasteel plukken, en sleep ze naar het kasteel beeld. Zij kunnen de decoraties maar ze willen herschikken en klik vervolgens opnieuw spelen voor alles te resetten, zodat zij in staat zijn om het kasteel opnieuw en opnieuw te versieren.