Hoe om te stoppen met AutoCAD Van Publishing slechts één vel per keer

Bij het afdrukken van een AutoCAD-project, soms uw ontwerp kan oplopen tot een groot aantal vellen. Dit kan een probleem in kantoren met een gedeelde plotten apparaat, omdat iedereen die wil een of twee vellen af ​​te drukken moet wachten tot je hele taak wordt afgedrukt. Om dit probleem te omzeilen, AutoCAD stuurt projecten om de printer in meerdere bestanden, met telkens slechts één vel van het ontwerp. Als u de status van de plotter te controleren, zult u een aantal bestanden te zien in de wachtrij. Af en toe, kunt u deze instelling te wijzigen, zodat uw project als één groot bestand naar de printer wordt gestuurd.

instructies

1 Open AutoCAD. Wanneer het laadt, klikt u op de belangrijkste AutoCAD "A" knop in de linkerbovenhoek van het scherm. Klik op "Open", dan zoekt u het bestand met de platen die u wilt afdrukken op de harde schijf van uw computer. Als je het te vinden, klikt u op het een keer en klik vervolgens op "Open" om het ontwerp te brengen.

2 Klik op de opdrachtregel. Typ "PUBLISHCOLLATE" zonder de aanhalingstekens en druk op "Enter". Een melding verschijnt dat u om de nieuwe waarde waarop u wilt deze variabele in te stellen. Typ in "1" zonder de aanhalingstekens en druk op "Enter."

3 Stuur uw project naar de printer. Met de nieuwe instelling, AutoCAD publiceert alle vellen als een enkele baan in een grote druk bestand, met behulp van een multisheet "PLT" formaat. Als u de status van de plotter controleren, ziet u een bestand in de wachtrij.

Hints

  • Als u opnieuw wilt overschakelen op losse vellen printen, voert u "PUBLISHCOLLATE," drukt u op "Enter." Type in "0" zonder de aanhalingstekens en druk op "Enter" opnieuw. Als u het werk na het doen van dit af te drukken, ziet u een bestand voor elk blad in de wachtrij printer. Op deze manier, als er een bestand dat dringend moet worden gepubliceerd, kunt u het verplaatsen naar de voorkant van de wachtrij. Merk op dat de plot bestuurder multisheet moet ondersteunen plotten voor deze procedure te werken.