Hoe kan ik MPG bestanden te bewerken

Het bewerken van ongewenste delen van uw MPEG (MPG) videobestanden kunnen relatief snel en eenvoudig proces met de juiste hulpmiddelen zijn --- en heeft een krachtige computer of dure software niet te nemen. Met de hulp van enkele eenvoudige video editing software, u trim van uw MPG-bestanden, het bewerken van de ongewenste delen van de video terwijl het oorspronkelijke bestand ongedeerd.

instructies

1 Download een exemplaar van Free Video Dub op een beveiligde website (zie bronnen hieronder), en sla het bestand op uw bureaublad. Start het uitvoerbare bestand na het downloaden is voltooid om het installatieproces te starten.

2 Open het programma. Zoek het MPG bestand dat u wilt bewerken. Klik en sleep het bestand naar de grote witte venster in het menu Free Video Dub-programma.

3 Hoe kan ik MPG bestanden te bewerken

Sleep de schuifregelaar langs de video tijd lijn naar het punt in de MPG video waar u wilt beginnen te trimmen. Gebruik de afspeelknoppen om te spelen, te stoppen en over te slaan door middel van de video.

4 Hoe kan ik MPG bestanden te bewerken


Druk op de linker "Trim" knop om een ​​beginpunt in te stellen op de tijdslijn voor waar u wilt dat de bewerking te beginnen. Verplaats de schuifregelaar langs de tijdlijn naar het eindpunt van uw bewerking, en klik vervolgens op de juiste "Trim" knop om een ​​eindpunt in te stellen.

5 Hoe kan ik MPG bestanden te bewerken


Klik op de "Review" knop voor het afspelen van uw bewerking, en klik vervolgens op de knop "Verwijderen" om het gedeelte bewerken uit uw MPG videobestand. Volg het trimmen proces zo vaak als u wilt de video te bewerken naar uw wens.

6 Klik op de knop "Save Video" in de rechterbenedenhoek van Free Video Dub om de bewerkte video op te slaan. De bewerkte video wordt weergegeven in dezelfde map bestand als het oorspronkelijke bestand met de extensie "_CUT.mpg" aan het einde van de titel toegevoegd.