Hoe maak je een professionele collage te maken met foto's in Photoshop

Hoe maak je een professionele collage te maken met foto's in Photoshop


Een professionele collage handmatig is tijdrovend. Als je op een deadline, de kans groot dat je nodig hebt om het werk snel en efficiƫnt af te ronden. Gelukkig, Photoshop kan helpen. Hiermee kunt u de foto's digitaal te regelen en voeg finishing touch aan presentaties. Je zult hulpmiddelen te vinden om meerdere vensters te zien als je de foto's voor te bereiden en verklein ze naar de gewenste grootte. Aangezien Photoshop kunt u elk beeld te houden op een aparte laag, kunt u elke afbeelding in de collage te passen afzonderlijk zonder dat andere lagen.

instructies

1 Klik op "File" en "Nieuw" in het menu Photoshop. De "nieuwe" dialoogvenster. Voer de breedte en hoogte van de collage u wilt maken. Kies "White" onder "Inhoud" en klik op "OK."

2 Selecteer "File" en "Open." Er verschijnt een dialoogvenster. Houd de toets 'Ctrl' terwijl u de beelden die u wilt gebruiken in de collage te selecteren. Klik op 'Openen'.

3 Klik op "Window" en "Tegel" om de geopende bestanden in afzonderlijke frames weer te geven op uw scherm.

4 Klik op de "Move" tool in het deelvenster Gereedschappen of druk op "V" om het mogelijk te maken. Ga naar het eerste paneel met de afbeelding die u wilt toevoegen. Klik, houd en sleep deze uit de huidige venster in de lege document dat u hebt gemaakt in stap 1. Sluit het bestand waarin u het beeld verplaatst.

5 Selecteer de tweede afbeelding die u wilt toevoegen aan de collage, sleept u het in het nieuwe document en het tweede bestand te sluiten. Herhaal deze stap voor de overige beelden die u wilt toevoegen aan de collage, het sluiten van elk bestand nadat u de inhoud hebt verplaatst.

6 Ga naar de werkbalk en voeg een vinkje naast "Auto Select Layer" en "Inbinden tonen." Hierdoor kunt u automatisch een laag te selecteren en het formaat van de inhoud ervan.

7 Klik op "View" en "Fit in Window, 'of druk op" Ctrl "en" 0 "om uw inhoud makkelijker te bekijken. Om het palet Lagen zichtbaar is, selecteer "Window" en "Lagen", of druk op "F7".

8 Selecteer de eerste afbeelding op het doek. Sleep het waar je wilt om te gaan in de collage. Om het formaat wijzigen, selecteren, houdt u een van de hoek grepen en duw hem naar binnen. Druk op "Enter" om de grootte te passen. Herhaal deze stap voor de overige beelden.