Hoe maak je Google Contacts Sync

Synchroniseren is een symmetrische overdracht van gegevens, van e-mail adressen en andere contactgegevens, om herinneringen en andere schema items. Synchroniseren van uw mobiele telefoon en uw Google-account betekent dat je niet alleen een back-up van de gegevens in uw telefoon, maar ook dat u altijd gemakkelijk toegang tot uw contacten, agenda's en andere belangrijke gegevens. Met behulp van synchronisatie goed kan uw dagelijkse activiteiten veel gemakkelijker en efficiƫnter te maken.

instructies

1 Bezoek de Google Sync op de link onderaan dit artikel om het proces van het synchroniseren van uw mobiele telefoon en uw Google-account te beginnen.

2 Kies uw telefoon uit de lijst aan de rechterkant van het scherm. Merk op dat alle telefoons met Windows Mobile zijn compatibel met de service, net als de meeste Sony Ericsson en Nokia-modellen.

3 Back-up van de gegevens op uw telefoon. Als u nog niet weet hoe dit te doen, kan de Google Mobile Sync pagina te helpen, of u kunt contact opnemen met de fabrikant van de telefoon.

4 Klik op de "Stel je telefoon" link op de Google Mobile Sync pagina en volg de instructies op het scherm voor uw specifieke telefoon om de communicatie mogelijk te maken tussen uw Google-account en uw mobiele telefoon.

5 Gebruik m.google.com als de sync-server voor uw mobiele telefoon als daarom wordt gevraagd, en zorg ervoor dat alle Google Sync diensten die u wilt, zoals e-mail, contacten en kalender te selecteren. Merk op dat niet alle diensten zijn beschikbaar voor alle telefoons op dit moment.

Hints

  • Veel gebruikers van mobiele telefoons momenteel niet ondersteund door Google Sync zijn geluk proberen een Synchroniseren met Google Sync voor een telefoon model vergelijkbaar met die van hen had.