Hoe kan ik fax van MS Word in VistaMicrosoft Office Word 2010 bevat onderdelen die zijn ontworpen om te helpen de gebruiker efficiënt beheer van documenten sturen zonder het verlaten van de tekstverwerker milieu. Zodra u een concept of definitieve document te voltooien in Word 2010, kunt u het document naar anderen sturen via fax met een paar klikken, en zonder het gebruik van een faxapparaat. Gebruik de Windows Fax hulpprogramma opgenomen in Vista om een ​​fax van Word 2010 te verzenden wanneer een vaste telefoon beschikbaar is en de ontvangende partij is ingesteld om faxen te ontvangen.

instructies

1 Dubbelklik op een Microsoft Word-document dat u wilt faxen. Het Microsoft Word-programma wordt geopend en het document weer te geven.

2 Klik op het tabblad "File" in de buurt van de top van het venster "Microsoft Word" en klik op "Print" in het menu dat verschijnt.

3 Klik op de "Printer" drop-down box en klik op de optie "Fax" in de lijst die verschijnt.

4 Klik op de knop "Afdrukken". Klik op de knop "Volgende". Typ het nummer waarnaar u faxt in de "To" box. Typ een onderwerp lijn voor de fax in de "Onderwerp" tekstvak. Typ een bericht in het lichaam van het venster "Nieuwe Fax" en klik op de knop 'Verzenden'.

Hints

  • Microsoft Word 2010 bevat een nieuwe geïntegreerde Internet Fax functie te gebruiken als u een abonnement op een internet fax service.