Hoe kan ik een laptop batterij oplossen

Hoe kan ik een laptop batterij oplossen


Laptop batterij technologie is verbeterd in de afgelopen jaren. Maar al laptop batterijen hebben een eindig aantal keren dat ze kunnen worden opgeladen. Dit kan zo laag zijn als 500 momenten. De vaakst probleem met een laptop batterij is een onvermogen om een ​​lading vast te houden. Batterijen kunnen mislukken door een AC-adapter, een storing van het moederbord --- of de batterij gewoon oud. Problemen met een batterij houdt het verkennen van deze drie gebieden.

instructies

1 Sluit de laptop aan op de lichtnetadapter en de voedingsadapter aan op het stopcontact, en controleer de laptop presteert normaal. Laat de batterij op te laden voor een paar uur. Verwijder het stopcontact en als de laptop niet loopt er een probleem is met de AC-adapter, het moederbord of de accu.

2 Sluit de laptop om de macht weer. Controleer of alle aansluitingen in orde zijn, dat de power-knop en de power adapter branden Zorg ervoor dat u de lichtnetadapter die bij de laptop dan op de AC-adapter functies te controleren kwam. Laad de laptop opnieuw en verwijder de oplader. Als de laptop niet in slaagt om het probleem op te laden is waarschijnlijk met het moederbord of de batterij, niet de AC-adapter.

3 Sluit de voedingsadapter weer. Verwijder de batterij en start de computer. Als de computer draait, de AC-adapter en het moederbord zijn waarschijnlijk prima, het probleem is met de batterij. Echter, als het lampje activeert, en de laptop niet; het moederbord kan hebben gefaald. Neem de laptop in voor reparatie.

4 Plaats de batterij in de laptop als u de AC-adapter en het moederbord als kern van het probleem hebben geëlimineerd (door het volgen van de vorige stappen.) Sluit de voeding en proberen om de batterij op te laden. Koppel de voeding en start de computer. Als de computer niet wil starten, is het probleem met de batterij.