Trouble een afbeelding invoegen in een organogram Shape in Visio 2007

Het creëren van organisatorische grafieken met behulp van Visio kan helpen bij het organiseren van uw bedrijf als het en uw lijst van medewerkers of uw goederen structuur begint te groeien en complex. U kunt zelfs insluiten afbeeldingen van werknemers of producten in de vorm gebruikt om grafieken te maken. U kunt echter in de problemen tijdens het gebruik van beelden, waaronder een grotere bestandsgrootte, beeldkwaliteit, verdwijnen beelden en synchronisatie problemen. Door het begrijpen van een aantal veel voorkomende problemen kunt u frustrerende tijd besteed aan het proberen om problemen die eenvoudig kunnen worden bevestigd begrijpen voorkomen.

grafiek formaat wijzigen

Vormen in organisatieschema's gemaakt in Visio in overeenstemming zijn met de omvang van hun gegeven inhoud. Daarom, als beelden in vormen brengen de grootte van de afbeelding werpen van de grootte van de vorm. U kunt dit probleem aan te pakken met behoud van de grootte van de ingevoegde afbeelding, en dus beeldkwaliteit, door te klikken op de "Re-Lay-out" knop op het organogram werkbalk.

Bestandsgrootte

Bepaalde foto's, in het bijzonder ongecomprimeerde formaten zoals bitmaps, kan de grootte van het bestand met de grafiek te verhogen. En als het toevoegen van meerdere grote afbeeldingen, kan het lastig of onmogelijk geworden om het bestand over bepaalde transport mediums, zoals e-mail, die vaak een file attachment limiet te delen. Je kunt een afbeelding te comprimeren in Visio, echter, de grootte te beperken. Selecteer een grote afbeelding van een vorm in de grafiek. Dit zorgt ervoor dat het beeld werkbalk te verschijnen. In de "Aanpassen", selecteert u "Comprimeren Beeld" en stel de compressie schuifregelaar om een ​​hogere compressie percentage. Hogere compressie kan de beeldkwaliteit verminderen, maar het vermindert ook de bestandsgrootte.

grafiek Synchronization

U kunt kaarten of delen van grafieken te synchroniseren, zodat updates voor bepaalde vormen registreert in gesynchroniseerde vormen in andere documenten. Bij het synchroniseren van vormen met beelden, maar het documentformaat verhoogt u en kopieer de tijd die nodig is voor het synchroniseren van een document. Bovendien zullen afbeeldingen die in plaats van zijn verborgen verwijderd synchroniseren tussen de hitlijsten. Voor een snellere sync tijden of om te vermijden dat meerdere grote grafieken met beelden wanneer beelden worden alleen verplicht aan de ene, te voorkomen eerst het invoegen van afbeeldingen of bestaande beelden voordat de synchronisatie te verwijderen.

verdwijnende Images

Afbeeldingen ingebed in organigram vormen kunnen verdwijnen bij het uitvoeren van bepaalde handelingen, zelfs als nieuw gestoken. In deze gevallen kunt u controleren om te zien of het beeld is ingesteld op "verborgen" de status door rechts te klikken in de vorm waar het beeld zou moeten zijn en het selecteren van "Picture Show 'als die optie beschikbaar is. Dit moet het beeld terug te brengen in de focus als het beeld niet is verwijderd.