Picasa 3: Hoe kan ik een screensaver bewerken

Picasa 3 is een gratis programma dat is ontworpen om zich te organiseren en de foto's zijn opgeslagen op uw computer te bewerken. U kunt een screensaver met Picasa 3 te creëren door het toevoegen van foto's om de "Screensaver Album." Zodra u uw Picasa 3 screensaver, kunt u het bewerken wanneer u maar wilt de foto's up-to-date of om de prestaties van de gezinsleden weerspiegelen.

instructies

1 Zoek de "Screensaver" map aangemaakt op uw computer wanneer u een Picasa-screensaver ontwerpen. Als je niet kan herinneren waar de map is, doe een zoektocht naar de naam "Screensaver" om de locatie te vinden.

2 Open de "Screensaver" map naar de foto's die in de map te bekijken.

3 Klik met de rechtermuisknop op de foto's die u wilt van de schermbeveiliging te verwijderen en kies "Delete" in het optiemenu. Het beeld zal niet langer deel uit van de schermbeveiliging zijn. Dit verwijdert alleen de foto uit de map Screensaver; als je het hebt ergens anders, het zal niet verloren gaan. Als u de foto niet elders hebben, kopiëren en plakken in een nieuwe map voor de map Screensaver verwijderen.

4 Zoek de nieuwe foto's die u wilt toevoegen aan de Picasa-screensaver. Klik met de rechtermuisknop op en kies 'Kopiëren'.

5 Ga terug naar de map "Screensaver" en klik met de rechtermuisknop op een lege ruimte in de map. Kies "Plakken" om een ​​kopie van de originele foto toe te voegen aan de map Screensaver. Dit beeld zal nu een deel van uw scherm te besparen.

Hints

  • Toevoegen of verwijderen zoveel foto's als je wilt in de map "Screensaver" om een ​​nieuwe screensaver te creëren. Alleen foto's in deze map worden weergegeven op het scherm saver.