Hulp bij het lege scherm in Windows

Hulp bij het lege scherm in Windows


Windows geeft een leeg scherm wanneer software bugs ertoe leiden dat uw computer abnormaal starten of uw applicaties in strijd met elkaar. Uw scherm kan uitgeschakeld kort na een computer hangen terwijl je werkt, of dat u misschien niet in staat zijn om Windows te zien op alle wanneer u op uw computer. Microsoft en videokaart bedrijven voortdurend los updates voor bugs die display driver problemen veroorzaken patchen.

Beginnen

Windows probeert op te starten met de snelle opstarttijd methode wanneer u uw computer na een geforceerde afsluiting opnieuw op te starten. Het besturingssysteem detecteert dat uw computer niet normaal niet starten en corrigeert het probleem op door opnieuw op te starten met de volledige opstart methode. Volgens Microsoft, deze gebeurtenissen leiden tot een storing in het geheugen die resulteert in een niet succesvolle startup en het ontbreken van video display. Wakker uw computer uit de slaapstand kan ook dit probleem veroorzaken. De algemene beschikbaarheid updatepakket - beschikbaar via Windows Update of het Microsoft Download Center - inclusief een oplossing voor dit probleem (zie bronnen).

video Driver

Windows werkt met veel verschillende videokaarten die communiceren met uw applicaties door middel van eigen display drivers. Soms nieuwe versies van Windows kan bugs in drivers die werkten met vorige versies, en programma's die bepaalde functionaliteit van uw grafische kaart kan je display driver crash te introduceren. Als u de "Express" instellingen als u Windows geïnstalleerd hebt gekozen, worden uw video's automatisch bijgewerkt via Windows Update of ze van Microsoft bent. Sommige drivers zijn alleen beschikbaar op de website van de fabrikant en Microsoft biedt links naar deze downloads in de Compatibility Center (zie Bronnen).

Veilige modus

Als uw monitor niet video helemaal niet weer te geven, het starten van uw computer in de Veilige modus kan belangrijke informatie over het oplossen van problemen te verstrekken. Toegang tot de opstartopties in Windows 8 door te klikken op de "Power" knop op de login pagina, die de sleutel "Shift" en te klikken op "Restart." Het opstarten in de veilige modus zorgt ervoor dat Windows elementaire bestuurders met standaardinstellingen te laden. Als uw beeldscherm werkt in de veilige modus, maar niet normaal, kunt u het stuurprogramma opnieuw installeren of de instellingen wijzigen door de voorkeuren display driver.

Systeemfout

Soms Windows crashes tot ernstige problemen, zoals het verlies van gegevens of programma corruptie te voorkomen. Insecten in device drivers kan deze gebeurtenis te activeren door te proberen om toegang tot het geheugen dat de low-level werking van Windows, die onveilig blootstelt het besturingssysteem regelt. Met behulp van de Windows Debugger kan u helpen lezen en de oorzaak van een crash geschreven in een geheugendumpbestand (zie bronnen) te begrijpen. U kunt een aantal geavanceerde kennis nodig om dit programma te gebruiken, maar de grafische gebruikersinterface kan u helpen navigeren. Als u hebt ingeschakeld automatische updates geïnstalleerd alle beschikbare updates en opnieuw geïnstalleerd stuurprogramma in de veilige modus, kan de Windows Debugger alle resterende problemen op te sporen.