Faxen gratis

Fax is oude school. In deze dag, niet veel mensen doen fax. Dus u bent niet van plan om een ​​fax machine te kopen gewoon voor de lol. Maar soms moet je gewoon wat document faxen naar een plek, en je niet wilt rijden meerdere mijl afstand naar fax op Staple of kiko. Daar kunt u dit leest, kunt u faxen via internet, en het is gratis.

instructies

1 Ten eerste, kunt u een scanner nodig. Als uw fax document is op het papier, moet u uw document naar uw computer. Meestal scanner wordt uw document als TIFF-bestand, of BMP, JPG bestanden op te slaan.
Als uw document TXT of Word-bestanden, zal het precies goed voor fax.

2 Zet uw TIFF, JPG of BMP-bestand in powerpoint en afdrukken als PDF-bestanden.

Tip: Als je niet scanner en uw document op het papier, kunt u digitale camera gebruiken om foto te maken op uw document, en zet ze samen in powerpoint. Druk vervolgens uw PowerPoint als PDF-bestand.

Als je niet weet hoe je PDF te drukken kun je mijn eHow artikel herehttp lezen: //www.ehow.com/how_2320476_pdf-files-free-software.html

3 Ga naar deze website, http://faxzero.com/
Fellow de richting om te faxen.

PS, hier is de beoordeling voor de website.
http://www.shvoong.com/internet-and-technologies/commercial-companies/1863767-http-faxzero-com/

4 Je kunt ook je computerscherm te faxen als je nodig hebt. gewoon vast te leggen je scherm als mijn eHow artikel zeggen
http://www.ehow.com/how_2171095_windows-screen-installing-new-software.html
Druk vervolgens als PDF-bestand.

5 Een andere handige tip is gebruik maken van deze dienst als printer.

Wanneer u de inkt, en je hebt telefoonlijn met Fax, vervolgens faxen naar je een faxnummer, dan heb je het document te printen.

Just for fun ... Ha