Hoe maak je een standaard VGA-stuurprogramma in Windows XP installeren

Hoe maak je een standaard VGA-stuurprogramma in Windows XP installeren


Videokaart fabrikanten vrijgeven bijgewerkte drivers voor hun hardware regelmatig voor problemen die met nieuwe games verschijnen of verhoog de prestaties van hun producten aan te pakken. Voor de beste prestaties moet u altijd uw videokaart drivers bijgewerkt. Echter, in zeldzame gevallen, kan het zijn dat een driver update veroorzaakt een probleem, misschien als gevolg van een incompatibiliteit met een ander hardware-apparaat. Als dit gebeurt, kunt u Windows terugkeren naar een generieke driver wel een "standaard VGA-driver." Dit kan u toelaten om de defecte videokaart driver te verwijderen en een chauffeur die bekend is om goed te werken opnieuw te installeren.

instructies

1 Klik op de knop "Start" en vervolgens op "My Computer." Ga naar 'C :, "de" Windows "map en de map" Inf ".

2 Dubbelklik op een bestand met de naam "oem # .inf," waarbij "#" is een nummer zoals "0" Het bestand wordt geopend in Kladblok. Elk bestand correspondeert met het stuurprogramma voor een specifiek hardwareapparaat in de computer. Kijk voor een verwijzing naar de videokaart van uw computer. Herhaal dit proces totdat u alle van de 'oem # .inf "bestanden hebben onderzocht.

3 Beweeg elke "oem # inf" bestand met een verwijzing naar uw videokaart naar het bureaublad. Voor elk bestand dat u beweegt, beweegt de oem # .pnf "bestand met hetzelfde aantal. Sluit het venster van Windows Verkenner.

4 Druk op de Windows-logo en de toetsen "R" op het toetsenbord tegelijkertijd om de "Run" dialoogvenster verschijnt. Typ "devmgmt.msc" zonder de aanhalingstekens en druk op "Enter." Apparaatbeheer wordt geopend.

5 Klik op het plus-teken naast "Beeldschermadapters" om de categorie uit te vouwen.

6 Klik met de rechtermuisknop uw videokaart en klik op "Installatie ongedaan maken." Klik op "OK" om te bevestigen.

7 Klik op "Yes" om uw computer opnieuw op wanneer dat wordt gevraagd. Als u de juiste "oem # .inf" en "oem # .pnf" bestanden naar het bureaublad verplaatst, zal Windows niet in staat om de specifieke driver voor uw videokaart te vinden na het herstarten en zal de standaard VGA-stuurprogramma in plaats daarvan te laden. De wizard Nieuwe hardware gevonden verschijnt na een moment.

8 Selecteer het keuzerondje "Nee, deze keer niet" en klik op 'Volgende'.

9 Selecteer het keuzerondje "Installeren uit een lijst of een specifieke locatie," en klik op 'Volgende'.

10 Selecteer "Niet zoeken, zal ik de driver te installeren kiezen" en klik op 'Volgende'.

11 Klik op 'Beeldschermadapters' en klik op 'Volgende'.

12 Klik op "Standard VGA," en klik op 'Volgende'.