Hoe PDF Tweak naar Word

De PDF en Word-bestandsindelingen worden gebruikt in desktop publishing. Ze behoren tot de meest populaire desktop publishing formaten. Maar, de compatibiliteit met elkaar is heel minimaal. PDF-bestanden worden gemaakt met Adobe Acrobat, en Word-documenten met Microsoft Word. Ze zijn niet kruis-compatibel, maar ze kunnen worden omgezet in de ander format. Gebruik de Tweak PDF-conversie applicatie om PDF-bestanden te converteren naar Word-documenten in een kwestie van minuten.

instructies

1 Navigeer naar de Tweak PDF website in uw browser (zie bronnen).

2 Dubbelklik op de "Free Trial" knop onder het hoofdstuk "Tweak PDF Converter" van de homepage. Selecteer de "Run" actie wanneer de download verschijnt voor de Tweak PDF Converter. (Deze actie zal de Tweak PDF uitvoerbare bestand installatieprogramma automatisch worden uitgevoerd.)

3 Start het Tweak PDF file converter als het eenmaal is geïnstalleerd.

4 Klik op het tabblad "Convert van PDF" om aan te geven dat u wilt om de output formaat van de PDF te veranderen.

5 Druk op de knop "Add File" aan de rechterkant van de onder de tabbladen tafel.

6 Zoek het PDF-bestand dat u wilt aanpassen en klik op "Open" om het bestand te verplaatsen naar de conversietabel. locatie pad van de PDF-bestand op uw computer moet worden weergegeven in de conversietabel.

7 Klik op de "Alle pagina's" radio-knop aan de onderkant van de conversie tafel om aan te geven dat u wilt u de volledige pdf-bestand te converteren, in tegenstelling tot een bepaalde pagina.

8 Klik op de "Word-document" radio knop onder Output File Format. Klik vervolgens op de "Convert" knop aan de onderkant van de Tweak PDF-file converter programma. Zodra de conversie is voltooid, zal de Tweak PDF-toepassing een indicatie van de voltooiing in een pop-up weer te geven.