Hoe te verwijderen Symantec AntiVirus Client

Hoe te verwijderen Symantec AntiVirus Client


De Symantec AntiVirus client is een software programma gemaakt door Symantec en ontworpen om te voorkomen, opsporen en verwijderen van virussen. Daarnaast is de Symantec AntiVirus client automatisch updates virusdefinities en waarschuwt u wanneer een programma probeert toegang tot uw computer. De Symantec AntiVirus client ruimte inneemt op uw computer, en dus wilt u misschien in het voordeel van een ander antivirus programma te verwijderen.

instructies

1 Klik op de \ menu "Start \" en klik op \ "Configuratiescherm. \"

2 Klik op \ "Een programma verwijderen. \"

3 Klik op elk item dat zegt: \ "Norton, \" \ "Symantec \" of \ "Live Update \" en klik op \ "Uninstall. \"

4 Start je computer opnieuw op.

5 Klik op de \ menu "Start \" en klik dan op de \ "Search Programma's en Files \" box.

6 Zoeken naar \ "c: \ Program Files \ Symantec AntiVirus \" en verwijder de bijbehorende map die in de lijst met resultaten wordt weergegeven. Als u een map wilt verwijderen, klik met de rechtermuisknop op en kies \ "Verwijderen. \"

7 Zoeken naar \ "c: \ Program Files \ Symantec \" en verwijder de bijbehorende map die in de lijst met resultaten wordt weergegeven.

8 Zoeken naar \ "c: \ Program Files \ Common Files \ Symantec Shared \" en verwijder de bijbehorende map die in de lijst met resultaten wordt weergegeven.

Hints

  • Als de bovenstaande stappen niet werken, raadpleeg dan de Symantec verwijderen website (zie bronnen). Op deze website up-to-date informatie over het verwijderen van alle elementen van Symantec AntiVirus.
  • De bovenstaande stappen gelden voor Windows 7.