Hoe maak je een Sign-on naamswijziging

A sign-on naam, die soms als een gebruikersnaam wordt genoemd, is de naam die je gebruikt om te tekenen op een website, computer, message board of een andere rekening. Meestal krijg je je sign-on naam te maken als je in eerste instantie het account aan te maken. Als je hebt besloten dat je niet van je huidige sign-on naam, of dat het te moeilijk te onthouden, kunt u in staat om het te veranderen. Soms, zoals op een computer op het werk, mag u niet worden toegestaan ​​om uw sign-on naam te veranderen.

instructies

1 Log in op uw account met uw huidige sign-on en wachtwoord. Typisch, kunt u alleen de naam te veranderen als je eenmaal bent aangemeld bij het account.

2 Navigeer naar uw accountinstellingen of om de "Mijn profiel bewerken" optie op het scherm. De exacte plaats waar je moet zijn is afhankelijk van de online account.

3 Kijk voor het gebied waarin het scherm waar u zich aanmeldt op de naam is gevestigd. Als het grijs is, kun je niet aanpassen. Anders, wijzigingen aanbrengen in het veld sign-on naam en sla het op door te klikken op "Wijzigingen opslaan" aan de onderkant van het scherm. Voor een grijs-out sign-on naam die je niet kunt veranderen op uw eigen, probeer dan contact op met de beheerder om het te laten vervangen. Als de account is een online account, op zoek naar een of optie "Contact" "Contact Admin". Als de account voor uw werkplek, moet je proberen om contact op met uw IT-afdeling of uw leidinggevende.