De definitie van OneNote

Microsoft OneNote is een ad-hoc of free-form notities softwarepakket. Het laat een computergebruiker capture tekst, handgeschreven notities en artikel knipsels uit websites. PG Magazine stelt de software "wordt vaak gebruikt om in de klas en onderzoeksprojecten door middel van het elektronische equivalent van een drie-ringband." OneNote werd uitgebracht in 2003 en Microsoft blijft het product aan de behoeften van de gebruikers tegemoet te upgraden.

basistaken

Gebruikers kunnen een nieuwe notebook aan hun individuele noten te organiseren, enkele noten of hele notebooks te printen en templates die voldoen nota van een persoon die wensen toe te passen. Naast de ingebouwde sjablonen, Microsoft biedt extra sjablonen door middel van Office.com.

tabs

Digitale notebooks in OneNote zorgen voor tabbladen navigatie, zodat gebruikers verschillende sets van de informatie in aparte tabbladen op te slaan. De tabbladen zijn prominent gelegen aan de bovenkant van elke notebook, waardoor het gemakkelijk om over te schakelen van de ene tab naar de volgende. U kunt de standaardinstellingen die komen met een notebook sjablonen te gebruiken of u kunt de tabs wat u wilt noemen.

Share Notebooks

Microsoft OneNote 2010 kunt u notebooks met andere computers en op het web te delen. Dit maakt het gemakkelijk om aantekeningen te delen en samen te werken met individuen. Deze functie is handig om klasgenoten die studeren voor een examen of onderzoek partners op een grote universiteit. Zodra u de locatie om uw gedeelde notebooks te slaan hebt bepaald, kunt u een e-mail met een link naar alle medewerkers.

OneNote Anywhere

U kunt de kenmerken van OneNote overal mee naartoe nemen met de pc-software op uw Windows Phone 7 of via het web. Om de mobiele functies van OneNote te gebruiken, hebt u een Windows Phone nodig en de Microsoft Office Mobile app te downloaden. U krijgt toegang tot OneNote via het web met de Office Web Apps. Alles wat je nodig hebt is een Windows Live ID aan de slag met de online Office-toepassing.