Hoe naar HDD Video Transfer naar DVD

Hoe naar HDD Video Transfer naar DVD


Naarmate de technologie heeft gevorderd, hebben zowel amateur als professionele filmmakers steeds bewerkt en verwerkt hun video's op computers. Film en tapes moeten worden vastgelegd op een videobestand door middel van telecine of een Firewire cassettedeck, maar HDD-camcorders plaats van een harde schijf in het apparaat. De video in hetzelfde formaat gebruikt door computers. Overbrengen naar een computer voor bewerking en plaatsing op een DVD gemakkelijk en niet leidt tot een verlies van kwaliteit.

instructies

1 Sluit de camcorder aan op de computer via FireWire of USB-kabel. Schakel de camcorder in. Open het bestand verkenner raam in het besturingssysteem van de computer en wacht tot een beeld pictogram voor de camcorder apparaat te verschijnen.

2 Dubbelklik op het pictogram om het openen van een map met de inhoud van de camcorder harde schijf. Klik en sleep de videobestanden die u wilt overbrengen naar DVD naar het bureaublad.

3 Open uw DVD-authoring programma en start een nieuw project, met een gehalte "Palette" en blanco DVD-menu verschijnen zal maken. Klik op de knop "Add File" en selecteer een afbeelding te gebruiken als achtergrond voor het DVD-hoofdmenu, als je het een menu willen. Klik en sleep het beeld van de "Palette" naar de lege menu.

4 Klik op de knop "Add File" en selecteer de camcorder video vanaf het bureaublad. Klik en sleep de video-bestand uit de "Palette" om het menu, dat een tekst knop geschreven met de bestandsnaam van de video's te creƫren. Klik op de tekst knop en herschrijven met wat je liever --- zoals uw naam voor de video of een eenvoudige, verklarende "Play". Druk op de "Burn Disc" knop, plaatst u een lege dvd in de dvd-r-station en laat het op de DVD te maken.

Hints

  • Gratis programma's voor het maken van DVD's voorzien van een dvd Styler, DVD Flick en VideoDVD Maker gratis.