Hoe kan ik mijn e-zine op mijn website

Wist u dat u uw e-zine kunt plaatsen op uw website? Het is niet zo moeilijk, maar het formaat van uw e-zine bepaalt hoe u het op uw website. Er zijn drie fundamentele formaten: tekst, PDF en HTML.

instructies

text E-zine

1 Een tekst e-zine is de gemakkelijkste. Open uw tekstverwerker en de e-zine kwestie bestand te openen.

2 Voeg de code die uw e-zine pagina opgemaakt in overeenstemming met de rest van uw webpagina's te zijn. Dit omvat zaken als achtergrond kleur, graphics en een navigatiebalk.

3 Met een tekst ezine je zou kunnen hebben om het lettertype, de tekstgrootte en tekstkleur herformatteren leesbaarder of meer in overeenstemming met de rest van uw webpagina's te zijn. Als dat zo is, maak deze wijzigingen in uw tekstverwerker en opslaan als een HTML-document.

PDF E-zine

4 U kunt een PDF-document invoegen in een webpagina. De eerste stap is een gateway HTML pagina. Op deze pagina wordt uitgelegd wat de PDF is. Als u van plan bent om ieder nummer van uw e-zine in PDF-formaat te uploaden, maakt u een gateway pagina die fungeert als uw e-zine landing page en upload uw PDF-bestanden naar die pagina.

5 Gebruik uw FTP-programma, het uploaden van de PDF-bestand naar uw server.

6 Koppel de gateway HTML-pagina toe aan uw PDF-bestand. Elk nummer van uw e-zine zal een afzonderlijke schakel. Als u het PDF-icoon te gebruiken als de link naar uw e-zine kwesties, moet je de afbeelding in te voegen van uw harde schijf of een andere website en maak het dan een link.

HTML e-zine

7 U kunt uw e-zine als een HTML-webpagina te maken op uw website en stuur het naar uw abonnees als een link. Dan, wanneer ze klikken op de link, zullen ze op uw website. Of u kunt een HTML-e-zine met behulp van een publishing software zoals Microsoft Publisher of Dreamweaver te maken.

8 Als u de HTML-e-zine als een webpagina op uw website te maken, het ezine maakt u met behulp van uw teksteditor en upload het als elke webpagina.

9 Als je de e-zine als een HTML-document met behulp van een uitgeverij programma te maken, moet u trek in uw tekst editor en de pagina te bewerken voorafgaand aan het uploaden naar uw website. Er kan eigen code die de HTML kronkels en die moeten worden gefilterd door en uit uitgegeven zijn.

Hints

  • De beste methode voor het waarborgen van uw HTML e-zine komt uit de manier waarop u het wilt op uw website is om het in eerste instantie te maken als een HTML-document in uw tekstverwerker. Wees er zeker van te formatteren als een e-zine en niet als een traditionele website. Zie "Hoe kan ik beslissen of HTML of tekst is het beste voor mijn E-zine."
  • Microsoft Publisher voegt proprietary code in de HTML wanneer u het te converteren. Als u van plan bent om uw e-zine te uploaden naar uw website, bent u beter af niet met behulp van eigen publishing software.
  • PDF-bestanden zijn gemaakt om af te drukken, niet voor online bekijken. Het is goed om te bieden als een alternatief voor uw lezers in het geval ze willen uw e-zine te drukken, maar bieden HTML als de primaire formaat aangezien de meeste van uw lezers zullen waarschijnlijk niet het afdrukken van uw e-zine.