Hoe te Pictures Van scanner importeren

Hoe te Pictures Van scanner importeren


Een scanner is een externe computer apparaat dat gebruikers in staat stelt om digitale kopieën van de harde dossierstukken te maken in enkele seconden. Het is als een kopie machine die kopieert het bestand op uw computer in plaats van een stuk papier. Iedere scanner wordt geleverd met een eigen software die u helpt gescande documenten of foto's te beheren. Sommige mensen willen om foto's te bewerken zodra ze worden gescand op de computer. Het is een goed idee om uw gescande foto's importeren naar een bewerkingsprogramma, zoals Adobe Photoshop, zodat u ze kunt bewerken voordat u ze opslaat.

instructies

1 Zorg ervoor dat uw scanner goed is aangesloten op de computer en is ingeschakeld. Als u een all-in-one printer / scanner-apparaat, zal het apparaat waarschijnlijk worden aangesloten op één van de seriële poorten op de achterkant van de computer toren. Zorg er ook voor dat de AC-adapter is aangesloten op de muur. Als u een stand-alone scanner, zal het ofwel worden aangesloten op de USB-poort of een seriële poort op de computer toren. Zolang uw scanner gaat aan en wordt gedetecteerd door de computer, je bent goed om te gaan.

2 Zet uw scanner op.

3 Open Adobe Photoshop.

4 Klik op "Bestand."

5 Scroll naar beneden naar "Import" en selecteer vervolgens "WIA-ondersteuning."

6 Kies een map waarin u wilt de geïmporteerde foto's op te slaan en klik op "Start".

7 Selecteer de "Open Verworven Beelden in Photoshop" optie als u wilt uw afbeeldingen te openen zodra zij worden ingevoerd. Als u importeert veel foto's, kunt u de selectie van deze optie, zoals het zal vertragen het proces en de menigte uw computerscherm.

8 Kies de optie 'Unieke submap "als u de geïmporteerde foto's naar een map op te slaan met de huidige datum.

9 Selecteer uw scanner uit de lijst met apparaten. Als uw scanner er niet bij staat, is het niet goed aangesloten op de computer.

10 Kies wat voor soort afbeelding die u wilt scannen. Er zijn vier opties: Kleur Picture, grijswaarden beeld, zwart-wit beeld of tekst, en pas de kwaliteit van de gescande foto. De laatste optie kunt u uw beeldinstellingen volledig aanpassen.

11 Klik op "Preview" om de scan te bekijken, en druk vervolgens op "Scannen" om uw foto's te importeren. De geïmporteerde foto's zullen in "BMP" -formaat worden opgeslagen.