AOC Monitor Opties

AOC Monitor Opties


AOC is een bedrijf dat televisies, monitoren en hand-held PC tablets produceert. AOC monitoren zijn verkrijgbaar bij de grote winkelketens in de Verenigde Staten, zoals HH Gregg, Radio Shack, Target, Walmart en Staples; AOC-producten zijn ook verkrijgbaar bij online winkels, zoals RC Willey. AOC monitoren zijn high definition met grote beeldschermen. LED-monitoren zijn beschikbaar van 16 inch tot 23 inch; LCD-monitoren variëren van 19 inch tot 27 inch. AOC producten worden wereldwijd verkocht in meer dan 40 landen.

LED-monitoren

LED of lichtgevende diode, monitors een halfgeleider die oplicht wanneer het wordt blootgesteld aan een elektrische stroom. Alle AOC LED-monitoren zijn Energy Star-compliant. AOC LED-monitoren kunnen worden gebruikt op een desktop met een voetstuk; grotere modellen kunnen meestal op een wand worden gemonteerd. AOC LED-monitoren meestal weergegeven in 16: 9 aspect ratio en 16 miljoen kleuren. LED monitoren met e-sensor functie detecteert de aanwezigheid of afwezigheid van een gebruiker automatisch helderder of minder helder scherm.

LCD-monitoren

LCD of liquid crystal display, monitoren zorgen voor een high-definition display. Grote AOC LCD-monitoren, zoals de 24-inch lcd-2436VH, hebben analoog, HDMI en USB-poort aansluitingen. AOC LCD-monitoren bieden meerdere etalages voor multitasking. De lcd-monitoren zijn ultra-slanke en Energy Star-compliant. Modellen zoals de LCD-2036SA zijn Vista-compatibel.

Monitor Garantie

AOC monitoren die af te breken of niet binnen de eerste drie maanden kan worden vervangen door een andere monitor, vanaf het moment van publicatie. Na de eerste drie maanden, worden AOC monitoren gegarandeerd tegen materiaal- en fabricagefouten gedurende drie jaar op onderdelen en arbeid en één jaar op het paneel. De garantie geldt voor de hardware en afwerking alleen, geen software of firmware.

koper bijstand

AOC biedt online kopen hulp aan klanten die niet zeker weet welke monitor zal voldoen aan hun behoeften. Klanten beantwoorden een aantal vragen over de AOC website "Gids van de koper" pagina en een beperking van de lijst van de monitoren die aan hun eisen voldoen. Klanten kunnen kiezen uit opties zoals LED of LCD; Wand gemonteerd of zuil ondersteund monitoren; USB aansluitingen; S-video-aansluitingen; ingebouwd geheugen kaartlezers; en ingebouwde luidsprekers. De koopgids vereenvoudigt winkelen voor een nieuwe LED of LCD-monitor.