Hoe Hook Up My Dell Laptop op een Video Projector

Hoe Hook Up My Dell Laptop op een Video Projector


Video projectoren zijn verkrijgbaar in compacte modellen die zakelijke reizigers uit te rusten met een presentatie systeem in dezelfde zak als hun laptop. De meeste LCD-projectoren zijn ontworpen om aan te sluiten op de monitor poort (VCA) op een computer om te dienen als een extern beeldscherm. Laptops automatisch de gewenste instellingen voor externe beeldschermen op basis van de resolutie van de specificaties die door de projector of monitor automatisch gedetecteerd. Dell laptops hebben een andere functie volgorde om de weergave-instellingen te selecteren, met de toets "Functie" plus de toets "F8" (andere laptops gebruiken "Functie" plus "F5" toetsen of "F10").

instructies

1 Steek de VGA-kabel aan op de video van de LCD projector "in" poort (meestal is er slechts één poort) en draai de twee schroeven met uw vingers, dus het is met de hand vast.

2 Steek de VGA-stekker in "Monitor" poort van de laptop (de poort bevindt zich aan de rug of aan de ene kant van de machine, en er is maar één poort). Draai de twee schroeven aan de haven, zodat het met de hand vast.

3 Sluit en sluit het netsnoer aan op een stopcontact en druk op de "Power" knop op de LCD-projector.

4 Verwijder de dop over de lens van de projector.

5 Zet de laptop en beide machines fietsen door de input / output-detectie processen te observeren.

6 Controleer of de LCD-projector toont een instelling voor "Computer" op het scherm en toont het bureaublad van de computer.

7 Houd de toets "Fn" en druk op de "F8" -toets tot weergave-instellingen om te schakelen: Mirror (die scherm verschijnt op zowel de laptop scherm en de projector), Computer het geprojecteerde beeld alleen (die wordt weergegeven op het computerscherm alleen en is blanco) of alleen het scherm (die het beeld projecteert van de computer terwijl de computer scherm leeg). Laat beide toetsen los wanneer u de gewenste instelling te bereiken.

8 Start uw gewenste toepassing en uw geselecteerde bestand (bijvoorbeeld video, presentatie of document) te openen.

Hints

  • Na het controleren dat de projector geeft het computerscherm, plaatst u deze instelling op "Computer only" (stap 6) in de rij-up van uw presentatie, zodat uw bureaublad van de computer (en pre-meeting activiteiten) zijn niet zichtbaar voor een wachtende publiek. Herhaal stap 6 tot en met "Mirror" selecteren voordat uw presentatie begint.
  • Sommige Dell laptops (zoals de oudere modellen Latitude) niet over een bijgewerkte videokaart om films of videobestanden te projecteren via een projector. Controleer of uw Dell-laptop heeft een bijgewerkte videokaart en / of de bestuurder naar behoren video via een externe LCD-projector weer te geven door het lezen van de handleiding voor de specificaties, contact op te nemen met Dell support of repeteren met de set-up projector.