Hoe maak je een T2050 processor te upgraden

De T2050 is een versie van de Core Duo-processor van Intel Corp. in 2006. De T2050 gelanceerd gebruikt moederbord socket PPGA478. Elke upgrade voor dit model moet compatibel zijn met deze aansluiting zijn. Volgens Advantech, Intel socket 478 compatibele processors met snelheden van meer dan 2 gigahertz, een aanzienlijke stijging ten opzichte van de T2050's 1,6 gigahertz. Upgraden naar een van deze eenheden zou een merkbare performance boost te bieden en kunt u de levensduur van een oudere computer te verhogen.

instructies

1 Zet de computer uit, zet hem uit en trek alle verwijderbare kabels en randapparatuur, zoals de muis, het toetsenbord en eventuele externe schijven.

2 Zoek toegang panel van uw computer. Dit bestaat vaak uit het zijpaneel van de computer. Raadpleeg de handleiding als je je toegang paneel niet kan vinden. Schroef het paneel en verwijder het.

3 Sluit het ene uiteinde van de aarding riem om je pols, en klik vervolgens het andere uiteinde op een stuk metaal in de computer. Volgens PC World, dit voorkomt dat statische elektriciteit van beschadiging van uw moederbord.

4 Vind je CPU koelventilator. Het is de circulaire ventilator aangesloten op uw moederbord. Koppel de kabel van de ventilator van het moederbord. Onderzoek de ventilator voorzichtig, zoals verschillende ontwerpen zich vast aan het moederbord op verschillende manieren. Draai alle vangsten die de ventilator op zijn plaats en til deze uit de computer. Dit onthult de CPU gehuisvest in het moederbord socket.

5 Til de vergrendeling arm bevestigd aan de processor socket. Het kan zijn dat de arm iets naar beneden en duwen alvorens te tillen. Pak de processor tussen je duim en wijsvinger en haal hem uit het stopcontact.

6 Bestudeer de pinnen op de nieuwe processor. Een hoek zal pinnen ontbreken. Dit komt overeen met een hoek van de houder met ontbrekende gaten. Line-up van deze en voorzichtig rust de processor in de socket. Oefen geen druk. Houd de processor omlaag met één vinger, duwt voorzichtig de arm naar beneden tot deze vastklikt zijn volledige neerwaartse positie.

7 Lees de aanwijzingen op de heatsink die bij uw nieuwe processor kwam. Do koelpasta niet van toepassing als het leidt u niet te doen. Anders, breng dan een miniatuurformaat schar van thermisch vet aan de bovenzijde van de processor en verdeel het gelijkmatig over het gedeelte van de processor die in contact komt met de onderzijde van het koelelement.

8 Plaats de heatsink op de processor en sluit alle vereiste om het vast te zetten vangsten. Steek de kabel in de overeenkomstige uitgang van uw moederbord. Raadpleeg uw heatsink instructies om ervoor te zorgen u correct de heatsink bevestigd.

9 Vervang de toegang panel van uw computer.

Hints

  • Heeft uw moederbord geen krassen.
  • Raak de processor contactpennen niet aan.