Hoe de Samsung SF-560 Problemen

Hoe de Samsung SF-560 Problemen


De Samsung SF-560 is een fax en kopieerapparaat nuttig zijn voor zakelijk of persoonlijk gebruik. Het apparaat is vrij eenvoudig te gebruiken, maar je kunt in de problemen, zoals vastgelopen papier, foutmeldingen en faxen problemen. Een paar stappen zullen de meeste van deze problemen op te lossen voordat u een servicemedewerker bellen.

instructies

Paper Issues

1 Verwijder alle documenten links naar faxen vanuit de automatische documentinvoer als de fax display "Document Jam" terwijl het proberen om te faxen. Trek het vastgelopen document uit de feeder en zet de overgebleven papieren rug.

2 Verwijder documenten uit de feeder als er een jam met de papieren die uit de fax. Pak de onderkant van het bedieningspaneel, waar de papieren doorwerken, en trek het op en trek vervolgens het document uit de feeder. Sluit het bedieningspaneel en de documenten terug in de feeder te laden.

3 Open en sluit de voorklep van de fax als er een papier; het papier moet de machine af te sluiten. Als het papier niet uit komt, zoekt het gebied van de jam en het papier handmatig te verwijderen. Een bericht met "Paper Jam 0" is in de papierlade, "Paper Jam 1" is rond de tonercartridge of in de handmatige invoer en "Paper Jam 2" is in het papieruitvoergebied.

4 Zorg ervoor dat het papier niet boven de maximummarkering aan de binnenkant van de papierlade om papierstoringen te voorkomen. Ook niet het papier te verwijderen terwijl de machine bezig is met afdrukken, waaier het papier voordat u het en niet verschillende papiersoorten.

Foutmeldingen

5 Vraag de afzender om te proberen de fax opnieuw te verzenden als 'Comm Error. "Op het scherm wordt getoond; er is een communicatieprobleem.

6 Installeer de tonercartridge als u het bericht 'Jam 1 "of" No cartridge. " Open de voorklep, verwijder de oude toner voorzichtig rol de nieuwe cartridge om de toner te verdelen, schuif de toner in de machine tot deze vastklikt en sluit de voorklep.

7 Probeer de fax opnieuw te verzenden in een paar minuten als het bericht "bezet" of "Line Error" wordt getoond. De externe fax gaf geen antwoord, bezet is of uw machine was niet in staat om te verbinden.

8 Haal de stekker van het faxapparaat en steek hem vervolgens weer in als je ziet "Low Heat Error", "Open Heat Error" of "Over Heat"; er is een probleem met de fuser.

9 Begin uw fax opnieuw als het bericht "Power Failure" verschijnt. Dit bericht betekent dat de stroom is uitgeschakeld en de fax die u stuurden is niet opgeslagen.

Fax Problemen

10 Test de telefoonlijn met een andere telefoon om te controleren of het goed werkt als je niet een kiestoon hoort.

11 Zorg ervoor dat het document niet gekreukeld, is de juiste maat en dat het bedieningspaneel is gesloten als het document wordt niet ingevoerd in de machine.

12 Maak een kopie van uw toner controleren of een inkomend faxbericht is gedeeltelijk blanco of is van slechte kwaliteit. Vervang de toner indien nodig. Als het probleem aanhoudt, moet de afzender probeer de fax opnieuw; hun machine kan een probleem hebben.

13 Controleer of u het juiste papier instelling hebt ingesteld als lege gebieden verschijnen aan de onderkant van de pagina. Druk op "Menu" en vervolgens "Enter" om toegang te krijgen tot "Paper Setting" Gebruik de linker of rechter pijl om de papiersoort die u gebruikt en druk op "Enter." Druk op de pijl naar rechts om te bladeren naar "Paper Size", druk op "Enter" twee keer en gebruik de links of rechts pijl om het papierformaat te selecteren. Druk op "Enter" om het formaat op te slaan en vervolgens op "Stop / Clear."