Sony UP-5600 Errors

Sony UP-5600 is een kleurenvideoprinter ontworpen voor gebruik bij beeldvorming toepassingen zoals echo, endoscopie machines en radiologische beeldvorming. Er zijn een aantal bekende fouten en tips voor het oplossen van problemen voor het werken met de UP-5600.

Input Mismatch

Een verkeerde ingangssignaal kan leiden tot een input mismatch fout op de Sony UP-5600 kleuren video-printer apparaat te verschijnen. Dit gebeurt wanneer het videosignaal afkomstig van de bron component is onverenigbaar met de UP-5600. U kunt het probleem oplossen door het controleren en aanpassen van de NTSC / PAL-instellingen op de achterkant van de printer.

Trouble Error

Als er een probleem optreedt tijdens het afdrukken of het bedienen van de Sony UP-5600, zal een probleemloze fout op het scherm verschijnen. Het oplossen van een probleem fout kan gedaan worden door het draaien van de printer uit, wacht 30 seconden en het draaien van de printer weer aan. Vaak is een snelle reset remedies problemen fouten die optreden.

Papierstoringen

Gebruikt verkeerde printerlint of een papierformaat groter of kleiner dan die door de inrichting kan veroorzaken fouten optreden bij Sony UP-5600. Controleer en controleer of de juiste printer lint is geïnstalleerd en het papierformaat voldoet aan de eisen van het apparaat te vermijden en de frequentie van papierstoringen te verminderen.