Hoe maak je een posterformaat Beeld Met Letter-papier afdrukken

Hoe maak je een posterformaat Beeld Met Letter-papier afdrukken


Digitale camera's foto's nemen die vaak duizenden pixels in dimensie aan elk klein detail en nuance vast te leggen. Echter, huisprinters niet kan afdrukken die grote afbeeldingen. Als gevolg daarvan, als u wilt een afdruk van een grote foto, moet u uw foto-editing software te gebruiken om de foto naar een beheersbare omvang krimpen. Elk softwareprogramma anders, maar de algemene stappen voor het verkleinen van een afbeelding vergelijkbaar.

instructies

1 Open het beeldbestand met behulp van uw foto-editing software.

2 Kijk voor een optie die "Beeld", "Picture Size" of iets zegt dat aangeeft dat u in staat om de grootte van de foto te verminderen zal zijn. Gebruik niet de optie gewas, want dat is ontworpen om een ​​deel van het beeld te verwijderen.

3 Bereken de oppervlakte van het beeldformaat menu dat vraagt ​​naar het beeldformaat. Sommige fotobewerking programma's kunt u de grootte in inches kiezen. Als deze beschikbaar is, stelt de verticale afmetingen niet groter zijn dan 11 inch en de horizontale grootte niet groter dan 8 inch als u afdrukt in staand. Selecteer de optie die "Verhoudingen" zegt om het beeld te houden van vervormen. Als het programma alleen kunt u pixel maten kiezen, gebruik maken van trial and error te configureren, als pixels zijn ten opzichte van de resolutie van het beeld. Begin met 1000 pixels en werk van daar tot het beeld past op het papier wanneer u het afdrukt.

4 Selecteer 'Opslaan als' en kies de optie JPEG. JPEG's worden ontworpen om de meeste van de essentiële informatie over foto behouden. Als je wordt gevraagd om een ​​resolutie te kiezen, selecteert u "Beste" of "hoogste kwaliteit." Dit zal het beeld blijven kijken helder en scherp.

5 Kies een naam voor het bestand dat verschilt van de naam van het originele bestand, zodat u dan kunt beginnen of kies een ander formaat later.

Hints

  • Als u geen toegang tot de foto-editing software, veel gratis fotobewerking programma's bestaan ​​online.
  • Als uw afbeelding breder is dan het lang is, moet u het af te drukken in liggende stand. Controleer verticale richting niet meer dan 8 inch en de horizontale richting niet groter is dan 11 inch, zodat het past op het papier.
  • overschrijven nooit het originele bestand want zodra je het bestand hebben verlaagd, kun je niet gemakkelijk het beeld weer groter te maken zonder veel retoucheren.