Hoe kan ik foto's online bewerken met Adobe Photoshop Express

Het nemen van foto's van familieleden, vrienden, vakantie plekken en andere dingen kan een plezierige ervaring zijn. Niet alleen kun je de kans om iemand of iets bijzonders herinneren, maar het laat je ook opfrissen uw fotografie vaardigheden. Met een beetje hulp van het internet, heeft fotografie al snel aan populariteit gewonnen. U kunt foto's delen met iedereen die wil om een ​​kijkje te nemen. Adobe Photoshop Express is een online service waarmee gebruikers hun foto's te bewerken.

instructies

1 Bezoek de Adobe Photoshop Express homepage aan te melden voor een nieuwe account. Klik op de "Join Now" knop om te beginnen of kies de "Test Drive" knop om de mogelijkheden ervan voor het eerst te zien. Zodra u de knop kiezen om mee te doen, wordt u automatisch een popup-venster. Je zult moeten uw voornaam in te vullen, achternaam, e-mailadres en een wachtwoord. Om uw account nog verder te personaliseren, kunt u ook naar een gespecialiseerde URL te maken. Deze URL kan gemakkelijk worden gedeeld met anderen die willen graag uw bewerkte foto's te bekijken wanneer u klaar bent.

2 Klik op de beschikbare formulier om updates voor Adobe-producten en diensten te ontvangen. Om vooruit te komen door middel van de registratie proces, moet u ook de voorwaarden van de dienstverlening en het privacybeleid van Adobe Photoshop Express accepteren. Na dit te doen, selecteert u de knop "Doorgaan" om naar de volgende stap. Binnen enkele seconden, zal uw nieuwe account worden ingesteld. Een bevestigingsmail zal naar uw geregistreerde e-mailadres gestuurd. Klik op de verificatie-link en u zult direct terug worden gericht aan de Adobe Photoshop Express homepage

3 Meld u aan bij uw nieuwe Adobe Photoshop Express-account met uw geregistreerde e-mailadres en wachtwoord. Als u de enige bent die uw computer gebruikt, selecteer vervolgens ook de "Remember Me" box om volledig te melden. Zodra je hebt aangemeld, zult u in staat om enkele foto's te bewerken toe te voegen door te klikken op de "Foto's uploaden" knop . Een pop-up venster verschijnt dat het beschikbaar is op uw computer bestanden bevat en het zal u de kans om foto's toe te geven. Selecteer de afbeeldingen die u zou willen werken met om te beginnen.

4 Upload de nieuwe beelden naar de Adobe Photoshop Express bibliotheek of om een ​​nieuw album. Bij het uploaden proces met succes is voltooid, klikt u op de "Klaar" knop om verder te gaan. Dubbelklik op de door u gekozen foto en het zal openen in een groter formaat voor u om te bewerken. Een deel van de editing tools bestaan ​​uit bijsnijden, vergroten of verkleinen, veranderen van verzadiging, verscherping en nog meer opties voor het bewerken.

5 Klik op de knop "Opslaan" als u wilt uw huidige foto overschrijven en vervangen door de nieuwe bewerkte. Als u liever de originele foto in een ongewijzigde toestand te houden, selecteer dan de "Save As" knop. Dit laat je alle van de nieuwe wijzigingen die u al hebt gemaakt op te slaan en de naam van het bestand naar iets anders. U kunt ook kiezen voor de button "Reset All" als je niet tevreden bent met het eindresultaat van uw editing.

6 Toegang tot foto's van verschillende websites door in te loggen. Klik op de link "Login" naast de gewenste foto website, zoals Facebook, Flickr, Photobucket en Picasa. Na het klikken op de link klikt, wordt u gevraagd uw gebruikersnaam en wachtwoord voor toegang in te vullen. Uw foto's uit deze website kan worden bekeken en bewerkt met behulp van Adobe Photoshop Express.

Hints

  • Gebruik altijd een hoge snelheid internet verbinding bij het uploaden van foto's.