Hoe maak je een tweede schijf Connector toevoegen aan een Toshiba A305 laptop

Hoe maak je een tweede schijf Connector toevoegen aan een Toshiba A305 laptop


De Toshiba A305 laptop computer heeft slechts een interne verbinding voor zowel harde schijven en cd / dvd-stations. Hierdoor bent u meestal beperkt tot slechts externe apparaten aan te sluiten op de Toshiba laptop. Echter, als u op zoek bent naar een tweede station aansluiting voor interne hardware toe te voegen is het mogelijk, en de verbinding wordt in wezen interne laptop hardware in externe apparaten.

instructies

1 Sluit de USB-naar-SATA-kabel in één van de USB-poorten op de computer. Sluit de SATA-uiteinde van de kabel in de SATA-poort op de interne schijf.

2 Steek de voedingskabel aan op de op de netaansluiting aan de interne schijf, sluit vervolgens het vrije uiteinde in een lokale stopcontact.

3 Plaats de installatie van de driver-cd in het schijfstation van de computer. Kortstondig de driver installatie-wizard belastingen op de monitor.

4 Klik op "Next" op de welkomstpagina, laat dan de naam en de locatie van de installatie als de standaardinstellingen. Selecteer "Install" en de driver installeert op de computer, waardoor uw Toshiba A305 laptop een tweede schijf connector.