Hoe PDF-bestanden naar Word Extract

Omdat een PDF-bestand kan worden bekeken met een gratis te downloaden van Adobe, is het uitgegroeid tot een standaard methode voor het distribueren van opgemaakte document bestanden via software media, e-mail en het internet. Echter, kan het bestand niet worden gewijzigd, tenzij het in een tekstverwerkingsprogramma formaat wordt gewonnen, zoals dat wordt gebruikt door Microsoft Word. Gelukkig opties bestaan ​​voor een dergelijke omzetting.

instructies

Online: PDF Online

1 Blader door een online converter zoals PDF Online, dat wordt voorkomen dat een programma dat malware kan bevatten downloaden.

2 Klik op het tabblad PDF2Word Online en klik op "Browse" om het PDF-bestand dat u wilt converteren opgeven.

3 Klik op 'Upload en converteren "om het bestand te converteren. Laat de webpagina niet te sluiten tijdens de conversie. U kunt echter wel andere webpagina's te openen. De geconverteerde bestand verschijnt als een link naar een gecomprimeerd bestand.

4 Klik met de rechtermuisknop op de link en kies "Koppeling opslaan als" om het Word-bestand downloaden naar uw systeem.

Gratis: PDF to Word Doc Converter

5 Downloaden, installeren en uitvoeren van een gratis converter zoals gratis PDF to Word Doc Converter, die omzettingen maakt zonder verbinding met het internet.

6 Klik op 'Bladeren' onder Selecteer PDF-bestand om het bestand in het programma te laden. Geef een locatie voor het Word-bestand door te klikken op "Browse" onder Output Doc File. Selecteer de opties als dat nodig is.

7 Klik op "converteren naar Word-document" om het document te halen. Een statusbalk verschijnt do de voortgang van de conversie weer te geven.

8 Open het Word-bestand en herstel eventuele fouten als dat nodig is. Omdat de software is gratis, zal de winning voldoende maar niet perfect zijn.

Betaald: deskUNPDF Professional

9 Kopen, downloaden en installeren van een commercieel programma zoals deskUNPDF Professional, dat een gratis trial op de website heeft. Omdat het programma een professionele inspanning, het zet bestanden bijna zonder controle en opruimen achteraf.

10 Zorg ervoor dat de "doc" is geselecteerd in de Microsoft Office-drop-down under Output. Accepteer van verandering andere standaard opties als dat nodig is.

11 Klik op "Open" om het document in de software te laden. U kunt bladeren door het hele document om ervoor te zorgen dat het correct is.

12 Klik op "Convert" om het bestand naar Word uit te pakken. De geconverteerde bestand wordt weergegeven in de map van de oorspronkelijke PDF.