Hoe maak je visitekaartjes maken met behulp van Adobe Illustrator

Adobe Illustrator is niet bedoeld voor print-at-home type business cards. Tenzij je een pagina-indeling programma zoals InDesign of Quark, of in staat zijn om de afbeelding die u in Illustrator maakt in Word importeren, zult u niet in staat zijn om een ​​volledige plaat van doe-het-zelf-kaarten af ​​te drukken van visitekaartjes ontworpen in Illustrator . Illustrator is bedoeld voor kaarten die professioneel worden gedrukt door een commerciële printer.

instructies

1 Als u te maken met een drukkerij, erachter te komen of ze hebben een sjabloon voor visitekaartjes. De meeste wil, en dit is de gemakkelijkste manier om uw kaarten te maken, maar ook om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de specificaties van de printer. Aangezien visitekaartjes zijn over het algemeen een standaard formaat (3,5-inch met 2-inch) kan het mogelijk zijn om een ​​sjabloon op het internet kunt u werken met, zelfs als u geen printer hebben gekozen voor te vinden.

2 Illustrator heeft ook visitekaartje sjablonen, zowel vlakte en pre-ontworpen. Als u op zoek bent naar inspiratie kunt u een aantal van de ontwerpen die komen bij het programma te gebruiken. Ga naar "Bestand> Nieuw van sjabloon" en neem een ​​kijkje in de verschillende mappen die de proppen te komen. De meeste hebben visitekaartjes in hen.

Als u ervoor kiest om te werken met een sjabloon, maak uw eigen. Aangezien uw afgewerkte kaart zal 3,5-inch met 2-inch, moet je template iets groter zijn om te zorgen voor bloeden, wat betekent dat kleur strekt zich uit tot de rand van uw kaarten en er is geen witte rand. Een document dat iets groter is dan de uiteindelijke grootte.

3 Zorg ervoor dat uw gidsen zijn op. Ga naar "Beeld> Gidsen> Show Guides", of druk op "Ctrl" + "," (Op een Mac, Cmd +;). Maak een aantal gidsen op 0,25-inch in van je uiterlijke grens, het creëren van een 3,5-inch-by-2.5-inch werkruimte. Dit is je trim. Zorg ervoor dat alle tekst of afbeeldingen die u niet wilt afgesneden vallen ruim binnen deze ruimte.

4 Zorg ervoor dat uw document kleur is ingesteld op "CMYK." Ga naar "File> Document Color Mode> CMKY." Creëer je eigen ontwerp. Vul het hele document met welke kleur (en) die u wilt, zodat zij verder gaan dan uw trim. Center tekst of afbeeldingen binnen de trim gebied.

5 Print kopieën van uw ontwerp. Terwijl een printer thuis een nauwkeurige weergave van kleuren niet kan geven, zal het u laten zien als je tekst is te klein of te groot.

6 Wanneer u tevreden bent met uw ontwerp, slaat u uw werk als een AI-bestand. al uw tekst te selecteren Ga dan naar "Tekst> Contouren maken." Dit zal alle "geblazen font" kwesties te elimineren. Sla het nieuwe bestand als een .eps dossier. Uw bestand is nu klaar om te verzenden naar de printer.

Hints

  • Dit artikel is geschreven met behulp van Adobe Illustrator CS3. Andere versies van Illustrator kan enigszins variëren.
  • Als u kaarten aan het doen zijn met ontwerp op de voor- en achterkant, moet u twee aparte bestanden voor elke zijde te creëren.