Wat zijn de voordelen van Microsoft Outlook?

Wat zijn de voordelen van Microsoft Outlook?


Microsoft Outlook, een e-mailtoepassing voor Windows-gebaseerde systemen, is meer dan alleen een programma waarmee u verzenden en ontvangen e-mails. De applicatie bevat een scala aan ingebouwde tools voor het beheren van uw bedrijf, huis evenementen en afspraken. Als onderdeel van Microsoft Office, Outlook interfaces met andere Microsoft-programma's, zodat u informatie tussen de e-mailtoepassing en andere programma's te delen zonder het gedoe van het gebruik van de gegevens converters.

E-mail verzenden / ontvangen Gereedschap

Microsoft Outlook bevat een scala aan hulpmiddelen voor het blokkeren en sorteren van e-mails met inbegrip van ongewenste e-mails en e-mails die u naar kwaadaardige websites. Het programma bevat een ingebouwde bescherming tegen foto's en bijlagen die virussen en andere schadelijke programma's kunnen bevatten. De e-mailtoepassing kunt u ook kleurcode berichten, zodat u weet welke berichten eerst te pakken, de tweede en ga zo maar door. De kleurcodering tool is beschikbaar in de andere onderdelen van Outlook met inbegrip van de functie kalender, contacten / adresboek en taken.

Kalender & Taken Beheer

Microsoft Outlook stelt gebruikers in staat om gebeurtenissen en afspraken op de ingebouwde kalender van de e-mailtoepassing in te voeren. De kalender bevat zelfs restanten die u waarschuwen wanneer een afspraak komt er aan. Outlook bevat ook een dingen-to-do nut, 'Taken', waarmee u een lijst van taken die u nodig hebt om te voltooien maken. De Task lijst functie is toegankelijk op de "To-Do Bar" aanwezig op het hoofdscherm van Microsoft Outlook.

Ingebouwde Search Utility

Microsoft Outlook bevat een "Instant Search", een zoekfunctie, waarmee u informatie met behulp van trefwoorden of data in plaats van het hebben om handmatig te zoeken via e-mail, agenda-items en lijsten. De zoekfunctie is ideaal als je nodig hebt om voltooide maanden geleden een e-mail met informatie over het project te vinden en je nog maar een paar trefwoorden over het project.

De mogelijkheid om delen van informatie via Microsoft Exchange

Outlook interfaces naadloos samen met Microsoft Exchange Server, die opent de mogelijkheid om uw persoonlijke agenda met anderen op het computernetwerk van uw bedrijf te delen, als Microsoft Exchange Server wordt gebruikt op het netwerk. Het vermogen te delen kunt u ook het plannen van vergaderingen, pas out-of-office en managed mappen met "Task" lijst en formulieren gegenereerd in Microsoft Office voor gebruik in Outlook.

Cellular Phone Interfacing

De e-mailtoepassing kunt u ook tekst en MMS-berichten versturen naar uw mobiele telefoon via de Outlook Mobile Service interface. U kunt Outlook e-mails, contactgegevens, komende afspraken en taken te doen toekomen aan uw mobiele telefoon of naar een andere mobiele telefoon.

Really Simple Syndication Interface

Outlook kunt u niet alleen lezen en beheren Really Simple Syndication (RSS) Interface-feeds (nieuws links rechtstreeks naar u in een batch van meerdere nieuwssites), maar ook te lezen blogs je bent geabonneerd direct in de e-mailtoepassing. Je hoeft niet naar Internet Explorer of een andere webbrowser te openen.

Internet Web Server Sharing

Microsoft Outlook kunt u documenten die zijn gemaakt in Outlook, "taak" lijst en de agenda's delen met anderen op een Microsoft SharePoint web-server. Dit is ideaal als je meerdere mensen die werken aan een project en je nodig hebt om een ​​vergadering te plannen of stuur een briefje over het project en je niet wilt dat de aankondiging meerdere keren te sturen. Maak en post het bericht zodra en delen van de informatie met anderen via een SharePoint-server. Eventuele wijzigingen in de "Task" lijst en de agenda's worden automatisch bijgewerkt op de webserver als je eenmaal een verandering binnen Outlook te maken.