Hoe maak je een website Plannen Maken

Hoe maak je een website Plannen Maken


Het bouwen van uw eigen Internet webpagina is een constructieve manier om reclame te maken van een klein bedrijf, vrienden en familie te houden up-to-date over je laatste prestaties of gewoon als een platform voor artistieke expressie. Zelfs een eenvoudige pagina kan snel vermenigvuldigen in omvang van het aantal pagina's of aantal bestanden, waardoor het steeds moeilijker om de organisatie en accurate updates ondersteunen. Om deze reden, de tijd neemt om te komen met een eerste plan voor uw site kan een bron van onschatbare waarde voor alle toekomstige site onderhoud en groei. Het volgende is een stap-voor-stap handleiding voor het maken van een website plan.

instructies

Hoe maak je een website Plan

1 Het vaststellen van uw look en feel. Elke Internet webpagina heeft zijn eigen unieke persoonlijkheid. Het kleurenschema, lettertypes en afbeeldingen spelen allemaal in het thema van de pagina om het belang van de kijker vast te leggen. Het definiëren van uw doelgroep zal u helpen om de meest geschikte thema voor uw site te selecteren. Bijvoorbeeld, als uw kijkers vooral zal zijn kinderen, heldere, felle kleuren of zachte pastels in combinatie met grote, eenvoudig printen en cartoon beelden zal goed werken voor uw site. Of als u gearing uw site in de richting van een meer verfijnde menigte, een donkerdere pallet met ongerepte fonts en iets dieper foto's zijn meer geneigd om te slagen op te houden belang.

2 Organiseer uw informatie. Open een map op uw harde schijf die geheel is gewijd aan uw website. In deze hoofdmap, moet u aparte mappen om al uw middelen te huisvesten te creëren. Deze middelen zullen vallen in vier fundamentele categorieën: tekst, afbeeldingen, foto's en extra's. Het benoemen van uw bestanden met een korte maar beschrijvende titels zal u helpen bij het proces van archivering in de toekomst. Uw foto's worden vermenigvuldigen naarmate de tijd vordert; Daarom moet u een systeem voor de naamgeving van foto's waarop de naam van de fotograaf omvat, plus de datum en een one-woord beschrijving van de foto te maken. Een voorbeeld van een foto titel zou kunnen zijn: "Todd_feb09_roses." Dit systeem zal uw gegevens gemakkelijker te organiseren en de toegang voor de meest efficiënt gebruik te maken.

3 Creëer je eigen menu. Alle websites beginnen met een huis of indexpagina. Dit is het hoofdscherm dat de kijkers voor het eerst te zien wanneer ze op uw site. Elke startpagina bevat normaal gesproken een menu dat de volgende pagina's op de site staan. Het verdelen van uw informatie in een algemene lijst voor opname in uw hoofdmenu om kijkers te helpen eenvoudig te manoeuvreren via uw site. Een eenvoudig menu moet altijd een link terug naar uw startpagina en kunnen een aantal van de volgende extra links zijn onder meer:
• Purpose of History
• Nieuws
• Kenmerken
• Foto's
• Video
• Prikbord
• Contactgegevens
• Relevante Links

4 Hoe maak je een website Plannen Maken

uw site in kaart. Een succesvolle website aanzienlijk kan groeien in een korte tijdsperiode; daardoor kan het hoogste methodische ontwikkelaar gemakkelijk verloren raken in toegevoegde subpagina's submenu's en links. Je hele schepping wordt best onderhouden door te beginnen met een kaart. Er zijn veel programma's die je kunt kopen om te helpen met het in kaart brengen van een website; echter, kunt u eenvoudig uw eigen kaart met een simpel potlood en papier. Met behulp van dozen gelabeld met de titel van elke pagina kunt u de relatie tussen ouder pagina's en hun nakomelingen vergelijkbaar met de functie van een stamboom te illustreren.

5 Triple controleer je gegevens. Elke eerste geloof in de geldigheid van een website kan snel worden verbrijzeld door de ontdekking van onjuiste informatie, gebroken links en inefficiënte of defecte java scripting. Daarom is het van vitaal belang is om te controleren over al uw tekst voor de waarheid, grammatica en spelling. Zorg ervoor dat u doorklikken en valideren van uw links en vrienden uitnodigen om hetzelfde te doen. Een extra paar ogen is altijd een goed idee om te bewerken. Voordat u uw site openbaar te maken, test je extra's zoals video, animatie en audio clips om de andere computers om ervoor te zorgen dat ze downloaden op de juiste snelheid op alle soorten verbindingen.

Hints

  • Grote zoekmachines bieden gratis website submissionTo uw site up in rang op pagina's met zoekresultaten te verplaatsen, kunt u een vergoeding betalen voor de website indienen
  • Vraag altijd eerst toestemming om geen foto's, video's of audio clips op uw siteSome pagina's verschijnen scheef op monitoren met verschillende instellingen gebruiken. Veel website software programma's kunt u dubbel te controleren het uiterlijk van een pagina op verschillende instellingen om dit te voorkomen.